Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
16 μπριζολάκια χοιρινά ενωμένα (2 καρέ χοιρινού, τα παραγγέλνουμε στον χασάπη µας μερικές ημέρες πριν από το κάλεσμα)* 24 ξερά βερίκοκα, χωρίς[...]
Πηγή: gastronomos.gr600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό σπανάκι φρέσκο (έτοιμο, καθαρισμένο, συσκευασμένο στο τμήμα μαναβικής των σούπερ μάρκετ) ή κατεψυγμένο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. χωριάτικα λουκάνικα της αρεσκείας μας, σε λεπτές φέτες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια),[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 γρ. αρνίσιος κιμάς, από μπούτι (ζητάμε από τον κρεοπώλη να τον περάσει δύο φορές από την κιμαδομηχανή, για να γίνει αφράτο το μείγμα) 1 μέτριο ξερό[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολτοποιημένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού[...]
Πηγή: gastronomos.gr1.000 - 1.200 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση μπούτι ή ψαρονέφρι 5 κουτ. σούπας μουστάρδα 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 1 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη σαλάτα 2 μέτρια μαρούλια, χωρισμένα στα φύλλα τους, κομμένα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια 200 γρ. σκληρή φέτα της αρεσκείας μας, σε κύβους 16 ελιές[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό μοσχαρίσιο νουά, σε ένα ενιαίο, ισόπαχο πλακέ κομμάτι για ρολό 3 - 4 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1/2[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ξερό κρεμμύδι 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 πιπεριά κέρατο 1 καυτερή πιπερίτσα (αν θέλουμε) 1 μεγάλη ντομάτα, ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη 1 σκελίδα σκόρδου 200[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μοσχαρίσιες μπριζόλες «κόντρα», πάχους 1½ - 2 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης 2 πιπεριές κέρατο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr1.200 γρ. χοιρινό από μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 3 - 4 εκ. 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μπούτι αρνίσιο γύρω στα 2 κιλά 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας κεδροκούκουτσα (σε μπαχαράδικα αλλά και σε πολλά μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο τμήμα με[...]
Πηγή: gastronomos.gr700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κομμάτια ψαρονέφρι (300 γρ. περίπου το καθένα), κομμένα στα 4 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα τύπου Ντιζόν[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (κατά προτίμηση από κιλότο) 2 ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 3 κουτ. σούπας γιαούρτι αγελαδινό τα φύλλα από 1 ματσάκι μαϊντανό,[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 - 6 κιλά αρνί (κατά προτίμηση γάλακτος, από σπάλα και μπούτι), κομμένο σε μερίδες 20 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο μάς αρέσει και αντέχουμε), καθαρισμένες[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]
Πηγή: gastronomos.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.grΦουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique. Η θέση: Λίγα μέτρα από τον Πύργο του Αϊφελ, στον αριθμό 139 της ιδιαίτερα[...]
Πηγή: gastronomos.gr