Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας, μπαλομήτα σπάλας, νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ kg χτένι σπάλας χοιρινό χωρίς κόκκαλο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι 3 φλ. κρασί[...]
Πηγή: argiro.grΣπετζατίνο (spezzatino), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει «κομμένο σε κομματάκια»,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί να μην μπήκε καλά-καλά ο Δεκέμβρης ακόμη, αλλά το εορταστικό κλίμα στην πόλη μας είναι πολύ έντονο. Και δεν ξέρω αν φταίει η εθνική κατάθλιψη, όμως σε[...]
Πηγή: foodjunkie.eu2 κιλά χοιρινό χτένι σπάλας χωρίς κόκαλο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 κόκκους μαύρο πιπέρι 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ kg χτένι σπάλας χοιρινό χωρίς κόκκαλο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι 3 φλ. κρασί[...]
Πηγή: argiro.gr1.500 γραμμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας) κομμένο σε μπουκιές λίγο αλεύρι για το πανάρισμα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα του 2 ξερά[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά μοσχάρι κόντρα φιλέτο ή χτένι σπάλας με το λιπάκι του 2 κ.σ. ελαιόλαδο 6-8 σκελίδες σκόρδο 6 πατάτες κομμένες σε μικρά καρέ (μέγεθος μπουκιάς) 6 καρότα[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γρ. μοσχάρι ( ποντίκι χτένι κιλότα) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι (ολόκληρο κομμάτι χτένι σπάλας μπαλομήτα σπάλας νουά ή κιλότο) 1 δαφνόφυλλο 1 κομμάτι σέλερι 1 ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: argiro.grΣΠΕΤΖΑΤΊΝΟ (ΤΗΓΑΝΙΑ) Σπετζατίνο ( spezzatino ), ένα πεντανόστιμο απλό φαγάκι, από την καλή παραδοσιακή ιταλική κουζίνα! Η ονομασία του σημαίνει "κομμένο σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι 1 κιλο κομμένο σε κύβους (μέρος κρέατος χτένι) Καρότα 3 καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο Σέλινο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.eu2 κιλά χτένι από τη σπάλα (ποντίκι στρογγυλό ή κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1/2 πράσο 4[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1/2 φλυτζ ξηρό λευκό κρασί 1 κουταλιά λευκό ξύδι 1 μέτριο καρότο, κομμένο σε λωρίδες 4 λεπτές φέτες κρεμμυδιού κομμένου στη μέση 1 μίσχος σέλερι,[...]
Πηγή: yumyum.gr