Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 247 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr200 γρ. ρύζι 4 κουταλιές λάδι αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 κρεμμύδι 200 γρ. αρακά 6 ντομάτες 150 γρ. μανιτάρια 200 γρ. φασολάκια φρέσκα Πλένετε το ρύζι με κρύο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυνταγή ασιατικής προέλευσης, για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας...ελαφρύ και πεντανόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. μοσχαρίσια σπάλα 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιαπωνέζικη σύγχρονη "εφεύρεση" εμπνευσμένη από τη δυτική κουζίνα - κάτι σαν...ομελέτα γεμιστή - την οποία μου έδωσε η φίλη μου Maiko και απ' ότι μου είπε, "τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την έμαθε η μητέρα μου από την αγαπημένη μου θεία Λίλιαν που είναι από το Λίβανο. Δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά μας τραπέζια γιατί είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : [Για το μίγμα μπαχαρικών:] 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 1 ½ κ.γ. μαραθόσπορο τριμμένο ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι ½ κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ μοσχαράκι με άσπρη σαλτσούλα που συνοδεύεται από πουρέ λαχανικών. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) σε μερίδες 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 4-5 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΌσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕντάξει, νομίζω ότι μετά από δύο εβδομάδες ιταλικής και γαλλικής παραδοσιακής κουζίνας, οφείλω να κάνω επιστροφή στις ρίζες… Έχω βέβαια την εντύπωση,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά: 4 κομμάτια μαλακό χοιρινό κρέας 1 αυγό χτυπημένο με λίγο νερό Αλεύρι Φρυγανιά Αλάτι –πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τους κεφτέδες γαλοπούλας 500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΤο Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr