Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Τα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα καλοκαίρι στην Τήνο φάγαμε στην ταβέρνα της κ. Τασίας κεφτεδάκια. Ήταν τα καλύτερα που έχω φάει. Αφού της έδωσα συγχαρητήρια για τα φαγητά της (όλα ήταν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα γιουβαρλάκια είναι ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο φαγητό. Ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Τα υλικά μας: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή αρνί) 1 μεγάλο ξερό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο Πασχαλινό αρνάκι ή κατσικάκι στο φούρνο δεν διαφέρει βέβαια στο ψήσιμο από οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Όμως η παράδοσή μας θέλει το Πάσχα να φτιάξουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο φρικασέ δεν το έτρωγα ποτέ στο σπίτι μου μέχρι που το γεύτηκα σε μια γιαγιά κι εκεί ανακάλυψα ότι το μυστικό είναι να φτιάχνεται όσο πιο απλά γίνεται και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΆλλη μια γευστικότατη ομελέτα με χωριάτικο λουκάνικο και τυρί. Τα υλικά μας: 4 αυγά χτυπημένα 1 κουταλίτσα νερό 2 κουταλιές σ. βούτυρο 1 1/2 λουκάνικα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυγά και πατάτες! Τόσο απλό, αλλά και τόσο άγνωστος ο τρόπος παρασκευής γιατί το σημαντικό σ΄αυτή τη συνταγή παίζουν ρόλο τα Ανδριώτικα λουκάνικα που δεν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτη Γαλλία λέγονται œuf mimosa και ως αυγά μιμόζα είναι πιο γνωστά και στην Ελλάδα. Στην Αμερική τα αποκαλούν deviled eggs (εξού και η δική μου μετάφραση ως[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτα μπιφτέκια και στο ρολό ο συνδυασμός κιμάς από μοσχάρι και χοιρινό δένει τέλεια και το φαγητό μοσχοβολά ιδιαίτερα. Αν μπορούμε να βάλουμε και λίγο κιμάς[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr