Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Για όσους δε συμπαθούν τα παχιά κρέατα ένα μαγειρευτό (σταμνάτο καλύτερα) με ψαρονέφρι ή άλλο άπαχο κομμάτι (καθαρισμένο χοιρινό ή αρνάκι) ή πουλερικό (φιλέτα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ εξαιρετική μου φίλη Vita είχε την καλοσύνη να μου στείλει μερικά δωράκια, μεταξύ αυτών κι ένα σακουλάκι ξινόχοντρο. Όλα ήταν υπέροχα αλλά ο ξινόχοντρος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι να που έφτασε κι ο Ιούνιος!!!!! Καλοκαίριασε...τρόπος του λέγειν δηλαδή,γιατί ο καιρός δεν μας τα λέει καλά,χαχα Είναι μια περίοδος όπου όλοι μας ζούμε[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤελευταία μέρα του Φεβρουαρίου,χρονιά δίσεκτη φέτος μην το ξεχνάτε....29/02! Κι ο Μάρτιος μας έφτασε....οι πρώτες λιακάδες έκαναν την εμφάνισή τους και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα πελμένι ήρθαν στη ρώσικη κουζίνα από τη Σιβηρία και θεωρούνται παραλλαγές των κινέζικων γουον-τον. Είναι μια απλή ζύμη με αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι (όχι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΥΛΙΚΑ 1 μελιτζάνα μέτρια 2 πιπεριές πράσινες 2 κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι ή κρεμμυδάκια αλατι.πιπερι,δυοσμο 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΗ νέα δίαιτα Άτκινς βασίζεται σε μερικούς αυστηρούς κανόνες: Μετράμε τους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε. Αυτό σημαίνει ότι μετράμε τα γραμμάρια των «καθαρών»[...]
Πηγή: dietrecipes.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΤο πρωϊ Όσοι δεν θέλουν ψωμιά διαλύουνε σε χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του φούρναρη μπύρας μαγιά, έχει και σπάνιες "Β" βιταμίνες. -Γενικά: Το φρούτο το πρωί είναι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr