Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Μοσχαράκι φρικασέ για σήμερα και είναι ό,τι πρέπει για μένα που έχω το λαιμό μου. Σαν ζεστή σουπίτσα. Βέβαια, αν είχε και λίγο συκωτάκι μέσα θα μου άρεσε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά Για 20 πιτάκια 1 πακέτο σφολιατάκια τετράγωνα 350 γρ. σέσκουλα και σπανάκι ψιλοκομμένα 150 γρ. μανούρι κομματιασμένο 250 γρ. κατσικίσιο τυρί[...]
Πηγή: icookgreek.comΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΉρθε η ώρα να φτιάξουμε γι' άλλη μια φορά φρικασέ. Όμως αυτή τη φορά συνδυάζουμε κόκορα με σέσκουλα, που όπως αποδείχτηκε είναι ένας συνδυασμός εκπληκτικός! Το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα "συκωτάκια με τα λάχανα*" τα έφτιαχνε η γιαγιά μου η Κατερίνα παραμονή Χριστουγέννων. Το έθιμο το συνέχισε η μητέρα μου και εξακολουθεί να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΝα σας πω ότι κ εμείς πενθούμε στο σπίτι μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την όλη κατάσταση στην Ελλάδα που είναι τόσο αγχωτική, τόσο στενάχωρη κ[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια παραδοσιακή πίτα της Νάξου, που συνήθιζαν να την φτιάχνουν τέτοια εποχή, μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα. Γίνεται πολύ μυρωδάτη και ελαφριά, το δε φύλλο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κατσίκι Διαφημίσεις 1½ κιλό κατσικίσιο μπούτι 2 μαρούλια 1½ κιλό φρέσκα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜια λιχουδιά από την Μάνη Υλικά 1 χεράκι από αρνί ή μπουτάκι, σε μερίδες που το μαρινάρω σε αλατόνερο για 36 ώρες. Λαχανικά που δεν θέλουν ζεμάτισμα αλλά[...]
Πηγή: greekmasa.grΛαχταριστές ζουμερές μπριζόλες Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία παραλλαγή για τα κλασικά γιουβαρλάκια με νόστιμα, ελληνικά μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζάνι άνηθο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πίτα που έχει την τιμητική της σήμερα είναι η χορτερή. Μια πίτα που φτιάχνετε στην Άνδρο και συγκεκριμένα σ' ένα ορεινό χωριό που ονομάζετε Κατακαλαίοι. Για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr