Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Στην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Οταν είχα μιλήσει για το καρδάμωμο , είχα αναφέρει ότι υπάρχει και το λεγόμενο μαύρο καρδάμωμο. Το μαύρο καρδάμωμο ή καρδάμωμο του Νεπάλ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι καλύτερο μετά την κρεατοφαγία τις Κυριακής του Πάσχα από ένα ψάρι. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΘες να βοήθεια για να το κόψεις; Οι κατάλληλες τροφές θα σε βοηθήσουν. Νέα έρευνα έδειξε ότι άτομα που μασούσαν τσίχλα με γεύση βανίλιας είχαν λιγότερο άγχος,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣτην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Οταν είχα μιλήσει για το καρδάμωμο , είχα αναφέρει ότι υπάρχει και το λεγόμενο μαύρο καρδάμωμο. Το μαύρο καρδάμωμο ή καρδάμωμο του Νεπάλ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τον όρο Chutney όπως έχω ξαναγράψει εννοούμε τις γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ, που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο και καθαρισμένο 1,5 κουταλιά χυμός λάιμ 3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: yumyum.grΓια τα γιουβαρλάκια: 1 ποτήρι ρύζι μπασμάτι 2 ποτήρια ζωμό λαχανικών ½ ματσάκι άνηθο λίγη μέντα 1 μικρό κρεμμύδι 1-2 χούφτες καθαρισμένο ηλιόσπορο Για τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 λιτρο ξυδι 1ποτηρι κρασι γλυκο 2σκληθες σκορδο 1φλουδα κανελα 1κ σουπας ριγανη 1κ σουπας μεντα 1κ σουπας θυμαρι 1κ σουπας δενδρολιβανο 1κ σουπας μοσκοκαρυδο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ γεύση Μεσογείου παρουσιάζεται έντονα σε αυτή την πρωτότυπη συνταγή. Ο μοναδικός συνδυασμός των ξηρών καρπών, του βοδινού κρέατος και των μπαχαρικών είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι μια νόστιμη και δροσερη πληγουροσαλάτα, που τρώγεται σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή και σαν συνοδευτικό κρέατος. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζ.πληγούρι 3/4 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜενού Πιπεριές γεμιστές Καζαμπλάνκα με εξωτικά φρούτα και σος κουκουναριού. Φιλέτο κροκόδειλου με σαμπάνια και λαχανικά Φρουτοσαλάτα με φρέσκα φρούτα [...]
Πηγή: greekcook.grΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grHERBS DE PROVENCE Οταν λεμε herbes de provence ( προφερεται : έρμπ ντε προβάνς και σημα ινει : τα αρωματικα βοτανα της Προβηγκιας), εννοουμε ενα μιγμα απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr