Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μηλα ψητά με crumble απο κουάκερ αμύγδαλα και σταφίδες Ομελέτα στον φούρνο με κουάκερ και λουκάνικα Ενα χαλαρό πρωινό στην αυλή ή το μπαλκόνι...! Μηλα ψητά με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Στη χθεσινή ανάρτηση, το ριγανάτο χοιρινό το συνόδευε ένας πουρές, όπως σας είπα, λίγο διαφορετικός. Ποιά είναι η διαφορά του από τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓλυκά σύκα σε ροδέλες κάνουν την πίτσα μια ολοκαίνουρια εμπειρία! Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα... παρακαλάς να μην τελειώσει ο Σεπτέμβρης για να μπορείς να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlFAQ Τι είναι το άγαρ άγαρ; Είναι μια ζελατινοειδής ουσία φυτικής προέλευσης. Πωλείται σε νιφάδες ή σε σκόνη, χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΕμένα αυτά τα φαγάκια μου ήταν άγνωστα εντελώς μέχρι που γνώρισα τον καλό μου! Εχετε ιδέα από Πόντιο Κεφαλονίτη???? χαχαχαχααχαχαχαχ!!! Ναι, το χρυσό μου τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ ΕΥΚΟΛΗ: Αναμιγνύουμε 1 μέρος κέτσαπ, 1 μέρος ξύδι και 1 μέρος μέλι. Δεν χρειάζεται βράσιμο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την δοσολογία σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ ΕΥΚΟΛΗ: Αναμιγνύουμε 1 μέρος κέτσαπ, 1 μέρος ξύδι και 1 μέρος μέλι. Δεν χρειάζεται βράσιμο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την δοσολογία σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣτην εποχή μας έχουμε συνηθίσει στην ιδέα της «ημερομηνίας λήξης» και θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα τρόφιμα, μετά από κάποιο διάστημα είναι «για[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΕΙΑ Μια πολυ απλη, αλλα και πολυ νοστιμη, γλυκεια πιτουλα με φυλλο, σε δικη μου παραλλαγη. Για να μην παιδευεστε, μπορειτε να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες και καθαρισμένο από τα πολλά λίπη 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές κίτρινες 2 πιπεριές πορτοκαλί 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr