γαρδουμπάκια | συκωτι χοιρινο τηγανιτο | τσιπουρες στο φουρνο | κασεροπιτα με σφολιατα αργυρω | κοτοσαλατα με πενες | γλυκο φραπα αργυρω μπαρμπαριγου | ρυζι συνοδευτικο για ψαρι | κομποστα αχλαδι αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις νεκταρινι γιαουρτι

Βρέθηκαν 55 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο[...]

Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Bιταμίνες- Βιταμίνη Β3 ή νιασίνη

Οι βιταμίνες είναι μια ομάδα μορίων που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες στη διατροφή και είναι απαραίτητες για τη πραγματοποίηση σημαντικών αντιδράσεων[...]

Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.gr

Μαλακή και ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι |[...]

Η μπριζόλα είναι το κατεξοχήν αγαπημένο φαγητό των ανδρών που σέβονται τα παντελόνια που φοράνε. Μέχρι και ανεπίσημη γιορτή Steak & BJ day (για την οποία θα[...]

Πηγή: caruso.gr
Σκαλοπίνια αλ λιμόνε: Απλή, καθημερινή νοστιμιά[...]

Η συνταγή θα έπρεπε να ονομάζεται σκαλοπίνε αλ λιμόνε (scaloppine al limone) , αλλά ελληνοποίησα επίτηδες το όνομα στον τίτλο, για να την κάνω να φαίνεται πιο[...]

Πηγή: caruso.gr
Καρκίνος: μια νόσος καταληκτική;

…ή τελευταία μας ευκαιρία για μια πιο συνειδητή ζωή; Για τους περισσότερους, ο καρκίνος αποτελεί την χειρότερη ίσως περίπτωση ασθένειας, αφού τη θεωρούν[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Πέννες τρίχρωμες με ρεβίθια, ένας θρεπτικός[...]

Εδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Συνταγές για το Πάσχα

Μερικές από τις πιο αγαπημένες συνταγές για το Πάσχα που έρχεται!! Απολαύστε τις!!!!!! Πασχαλινά κουλούρια Νο 2 Πασχαλινά κουλούρια ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑ[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Τροφές  που  διεγείρουν  την  διάθεση

Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη Η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών αναζωογονεί τον ψυχικό μας κόσμο και μας κάνει περισσότερο ευδιάθετους και ευτυχισμένους.[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μπερ (βούτυρο) κλαριφιέ & νουαζέτ: Τι, πώς και[...]

Αν δεν έχετε ακούσει για το μπερ κλαριφιέ (διαυγές βούτυρο) ή το μπερ νουαζέτ (βούτυρο φουντουκί) δεν είστε μόνοι και μην νιώθετε άσχετοι με τα περί μαγειρικής[...]

Πηγή: caruso.gr
Eσείς ξέρετε πώς να διαλέγετε το κρέας

Αν σας έχει τύχει να πηγαίνετε βιαστικά στο κρεοπωλείο, ψάχνοντας για ένα κρέας που θέλετε να το μαγειρέψετε σύντομα και να έχει καλή ποιότητα, ξέρετε ότι αυτό[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Το “κρεατάκι της γιαγιάς” ή πως να φτιάχνετε[...]

Αν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Καρκίνος: μια νόσος καταληκτική;

…ή τελευταία μας ευκαιρία για μια πιο συνειδητή ζωή; Για τους περισσότερους, ο καρκίνος αποτελεί την χειρότερη ίσως περίπτωση ασθένειας, αφού τη θεωρούν[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Κιμαδόπιτα

Άλλο ένα φαγητό που φτιάχτηκε εξαιτίας της Ειρήνης. Είχε βγάλει η Μαρία κιμά να φτιάξει μπιφτέκια κι η Ειρήνη κόλλησε: αντί μπιφτέκια να γίνει κιμαδόπιτα. Κι[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Αχ κουνελάκι, ξύλο που σου 'μελλε να φας

Η Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Say cheese

Η μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Με το δεξί

Σκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Πέννες τρίχρωμες με ρεβίθια, ένας θρεπτικός[...]

Εδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
11 ερωτήσεις και 44 απαντήσεις!

44! ναι 44 ερωτήσεις είχα να απαντήσω και μάλλον όσο το καθυστερώ θα προκύψουν κι άλλες οπότε ας τις πάρει το ποτάμι. Το νέο παιχνίδι λοιπόν απαιτεί: Να[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Το παιχνίδι των ερωτήσεων......επιτέλους:)

Ήρθε επιτέλους η ώρα να παίξουμε και εμείς το παιχνιδάκι και να απαντήσουμε στις 11 ερωτήσεις που μας έστειλαν αγαπημένοι blogoφίλοι! Επειδή οι ερωτήσεις[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Τρυφερό και νόστιμο μοσχαρισιο συκώτι |[...]

Θυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως να[...]

Πηγή: caruso.gr
Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο[...]

Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
Μπριζόλες χοιρινές με βελούδινη σάλτσα λεμονιού[...]

Με το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]

Πηγή: caruso.gr
η τέλεια μπριζόλα στα κάρβουνα | Caruso.gr

Στη Μπαρμπεκιούπολη τα Σαββατοκύριακα μέσα από κήπους, ακάλυπτους και βεράντες βγαίνουν καπνοί και μυρωδιές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Οι μάχες μεταξύ[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy