Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Σάλτσα 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο ¾ κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (0-1 οξύτητα ) 4 κούπες ψιλοκομμένη ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 1 κιλό μοσχάρι μπούτι ½ κιλό μακαρόνια ½ κιλό ντομάτες ώριμες 3-4 κρεμμύδια 3-5 σκελίδες σκόρδο 300gr κεφαλογραβιέρα 1 φύλλο δάφνης Διάφορα μπαχαρικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4- 6 άτομα 1 κόκορας 1 ½ – 2 κιλά περίπου ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜπήκε επιτέλους η άνοιξη και οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, ζωντανές και γεμάτες νοσταλγία, τριβελίζουν το μυαλό μου που, εδώ που τα λέμε, έχει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒλέποντας τη συνταγή της παστιτσάδας που ήδη υπάρχει, είπα να γράψω αυτή που χρησιμοποιώ. Είναι από το βιβλίο "Κορφιάτικες Συνταγές της καλής και της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια. Πεντανόστιμη κερκυραϊκή συνταγή Τι χρειαζόμαστε: μοσχάρι μπόλικο λάδι (να μισοκαλύπτει το κρέασ) γαρύφαλλο μοσχοκάρυδο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά 5 λίτρα νερό 2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΕνα φαγητακι γρηγορο, σχετικα ευκολο αλλα και αρκετα εντυπωσιακο! Υλικα (για 4 άτομα) 3 κομμάτια ψαρονεφρι σε κομμάτια σαν τηγανια 1/2 πακετο μακαρονια βιδες[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr(συνταγή από τη Φολέγανδρο) ΥΛΙΚΑ: 500 γρ. ματσάτα (ή μακαρόνια για παστίτσιο) 1 κόκκορας 4 σκ. σκόρδο 3 μέτρια κρεμμύδια 1 κουτί χυμός τομάτας 100 γρ.[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΚεφτεδακια με υπεροχη λευκη σαλτσα φετας,πατατες σαν τηγανιτες και μακαροναδα. Οπως και να τα γευτειτε το αποτελεσμα θα ειναι εξισου πεντανοστιμο. Απολαυστε[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ 1 φλ. νερό 1/2 φλ. κρασί κόκκινο λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.gr