Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: Υλικά γ ια το ζυμάρι: 1 κιλό αλεύρι Χρυσό Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ 500 ml (περίπου) 1 κ.γ. αλάτι Saltic 1 λίτρο ζωμό λαχανικών (για το βράσιμο του σεϊτάν)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠροετοιμασία: 10 ' Μαγείρεμα: 15 ' Υλικά για 4 άτομα: 1 κούπα χεινοπόδιο (quinoa) 2 κούπες νερό 1/2 κούπα ανακάρδια (cashews) , προτιμήστε "ωμά" 1/2 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΣήμερα μαγειρεύω με κρέμες βαλσάμικου BRAVA ,οι οποίες έχουν βάση το παλαιωμένο ξύδι βαλσάμικο και τον αυθεντικό μούστο σταφυλιών. Δεν περιέχουν συντηρητικά,[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΌσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο quinoa δεν είναι σιτηρο. Ανηκει στην οικογένεια Chenopodiaceae, στην ίδια με τα τεύτλα και το σπανάκι. Καλλιεργειται για περισσότερα από πέντε χιλιάδες[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιπαθούσα τ’ αβγά. Κάτι όμως ανεξήγητο συνέβη και τα γούστα μου άλλαξαν. Άρχισα να τα λιμπίζομαι, ν’[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓειά σας beauties! Αλλη μια Κυριακή κοντά σας με το καθιερωμένο post για το οποιο λαμβάνω αρκετα θετικά σχόλια και σας ευχαριστω για ακομη μια φορά! Το[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΚαλησπέρα!! Σήμερα λέω να πούμε μερικά πράγματα όσον αφορά την παρασκευή του τσουρεκιού. Από ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που κάνω με φίλες και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά συνταγής Για το ρύζι μπασμάτι 400 γρ. Agrino Brown Family Καστανό Ρύζι Basmati 30 γρ. βούτυρο λίγη τριμμένο τζίντζερ Για το μοσχαράκι 500 γρ. μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipies400 γραμμ. ψάρι φιλέτο (σφυρίδα φαγκρί ή οποιοδήποτε άλλο σας αρέσει) σε κομμάτια 15 γαρίδες καθαρισμένες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 κιλό ρεβύθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι 2 κ. αλέυρι χωρίς γλουτένη ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.grΕύκολο, γρήγορο, εμφανίσιμο και νόστιμο μεζεδάκι! Γίνεται και gluten free. Τι χρειαζόμαστε: 4 στήθη κοτόπουλου 150γρ κασέρι 150γρ φέτα 1 πιπεριά Φλωρίνης[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σέηταν είναι κρέας που φτιάχνεται από γλουτένη, η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του σιταριού. Άρα υπάρχει, που αλλού; Στο αλεύρι σίτου. Για να φτιάξουμε λοιπόν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr