Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το σέηταν είναι κρέας που φτιάχνεται από γλουτένη, η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του σιταριού. Άρα υπάρχει, που αλλού; Στο αλεύρι σίτου. Για να φτιάξουμε λοιπόν σέηταν, χρειαζόμαστε πολύ αλεύρι, αλλά και πολύ νερό ώστε να ξεχωρίσουμε τη γλουτένη από το άμυλο του σιταριού. Η διαδικασία ουσιαστικ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gelastazwakia.blogspot.gr