Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Ένα νόστιμο μεζεδάκι για όλες τις εποχές! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Διάφορα Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Μισό κιλό[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΦτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη... δύσκολες μέρες, δύσκολος καιρός. Αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Ξεκινάμε την κάθε μας μέρα, την κάθε μας[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΌλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το περιεχόμενο μιας πίτας εξαντλείται μεταξύ κρέατος, πουλερικών, λαχανικών και φρούτων, οι ακόλαστες γαστριμαργικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή, o Γαστρονόμος Ιανουαρίου! Αφιέρωμα, νόστιμα και υγιεινά πιάτα στον ατμό! Ψαρονέφρι με ξερά φρούτα, σολομός με[...]
Πέρσι το καλοκαίρι ψάχνοντας στα ράφια κεντρικού βιβλιοπωλείου ανακάλυψα ένα βιβλίο μαγειρικής με τον παραπάνω τίτλο. Ένα απλό ξεφύλλισμα ήταν αρκετό για να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Στέλλα Σπανού -απαντώντας σε παράκλησή μας- μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της από το Sani Gourmet 2008 , για το οποίο μας ενημέρωσε πριν λίγο καιρό. Τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο πιο αρωματικό φρικασέ της εποχής! Επιτέλους έχουμε άφθονα χόρτα! Η φετινή ξηρασία περιόρισε την φετινή παραγωγή σε καλλιεργημένα αγριόχορτα (οξύμωρο, αλλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr