Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά (για 6 -8 άτομα) 2 μπουτάκια αρνί γάλακτος 1 συκωταριά 1 κρεμμύδι 1/2 κούπας ρύζι Καρολίνα 2 σκ. σκόρδο 1 κουταλάκι κοφτό κόκκινο πιπέρι cayenne 2 έως 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 αρνάκι περίπου 6 κιλών, προετοιμασμένο από το χασάπη για να το γεμίσουμε Για τη γέμιση 1/2 συκωταριά (χωρίς τα εντεράκια) 2 μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία φανταστική παραδοσιακή συνταγή η οποία φτιάχνετε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με μικρές παραλλαγές. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία φανταστική παραδοσιακή συνταγή η οποία φτιάχνετε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με μικρές παραλλαγές. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grYou are here: Home / μεζέδες διάφοροι για ούζο, κρασί, αλκοολούχα ποτά / Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment καρβαβίτσα[...]
Πηγή: greekouzina.grκαρβαβίτσα Κερμενιώτικη Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη Η καρβαβίτσα (curvavitsa) είναι μια γνωστή συνταγή για τους κατοίκους της Ανατολικής[...]
Πηγή: greekouzina.grΟδηγίες: Αν το ταψί είναι μεγάλο μπορείτε να βάλετε κι ένα ολόκληρο αρνί διαφορετικά όλο το στέρνο του αρνιού ή κατσικιού Παίρνετε πολλά φρέσκα[...]
Πηγή: greekcook.gr