Καριοκα αυθεντικη ξανθης συνταγη | γλυκο ψυγειου με σοκολατα | γαλεος τηγανητος | γαλατοπιτα βεφα αλεξιαδου | κουλουρακια βανιλιας ακης | γλυκοξινο χοιρινο ακης | γλυκο με μπισκοτο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κριθαρακι παπια

Βρέθηκαν 51 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κριτική προϊόντος: βιολογικό κρέας από τους[...]

Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Χοιρινό στη γάστρα με σάλτσα μουστάρδας |[...]

1 ½ kg χτένι σπάλας χοιρινό χωρίς κόκκαλο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι 3 φλ. κρασί[...]

Πηγή: argiro.gr
Μοσχάρι µε πάπρικα και γιαούρτι | Συνταγή |[...]

1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή χτένι σπάλας) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γλ. πιπέρι καγέν[...]

Πηγή: argiro.gr
Μαγειρευτό των Χριστουγέννων με κόκκινο κρασί[...]

4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον 1 5 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο[...]

Πηγή: argiro.gr
χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν -[...]

χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]

Πηγή: pandespani.com
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια με τσορίθο και κόκκινες πιπεριές για[...]

Γλυκές πιπεριές, πικάντικο ισπανικό λουκάνικο και χυμώδη χτένια. Λιτή συμφωνία στο κόκκινο με μια στάλα κονιάκ και να, ο προκλητικός συνδυασμός, πρώτα ανάβει[...]

Πηγή: pandespani.com
Μη σνομπάρετε τα λαχανάκια

Το τριμμένο λάχανο "ζυμωμένο" με λεμόνι και λίγο αλάτι και στιμένο, για να μαραθεί, είναι η πιο αγαπημένη μου χειμωνιάτικη σαλάτα. Σχεδόν πάντα την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Ένα ξεχωριστό Μοσχαράκι Λεμονάτο - Ριγανάτο με[...]

Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]

Πηγή: caruso.gr
Γεμιστές ψητές πιπεριές Φλωρίνης με κοκκινιστό[...]

Μία μοναδική συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε. Συνταγή : Αναστασία Τσιντζιλώτη Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Ημέρα προβολής :[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Χοιρινό χτένι στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας |[...]

2 κιλά χοιρινό χτένι σπάλας χωρίς κόκαλο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 κόκκους μαύρο πιπέρι 2 φλιτζ.[...]

Πηγή: argiro.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy