Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΚάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια ειδική κατηγορία ζυμαρικών, είναι αυτά που έχουν σχήμα παιδικών ηρώων και παιχνιδιών. Οι εταιρίες εμπνευσμένες από τους ήρωες που θαυμάζουν τα παιδιά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 100γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 400γρ. κιμά μοσχαρίσιο 4 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ crostata είναι ένα πολύ δημοφιλές επιδόρπιο από την Ιταλία. Παραδοσιακά μία crostata αποτελείται από τρία μέρη: μία αφράτη και μπισκοτένια ζύμη βουτύρου σαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜάθε πώς να...φτιάξεις ΓΛΥΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Αφού λοιπόν απλώσαμε τον ξινό τραχανά ...ήρθε η στιγμή να ικανοποιήσουμε και τους φαν του γλυκού. Πριν ξεκινήσουμε να[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚεφτεδάκια στο φούρνο Από παλιά μου άρεσε να βρίσκω τρόπους να γλιτώσω το τηγάνι..τόσο για λόγους διατροφικούς όσο και πρακτικούς. Κάνοντας μια περιήγηση στο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr3-4 πατάτες 2 πέστροφες 1 φρέσκο κρεμμύδι 2 κρόκους αυγών 6 σκελίδες σκόρδο 150 γρ μανιτάρια 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 100 γρ αλέυρι 100 γρ φρυγανιά ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 500γραμ κιμά μοσχαρίσιο 3 καρότα τριμμένα 4 πράσα κομένα σε ροδέλες 3 κρεμμύδια 1\2 φλυτζάνι σιμιγδάλι χονδρό 3 ντομάτες ώριμες τριμμένες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ Αφρατα κεφτεδακια, οπου αντικατεστησα το ψωμι με βρασμενη πατατα, πραγμα που ειχε ως αποτελεσμα να αποκτησουν μια βελουδινη υφη. Τα διαφορα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFor English, scroll down Δε φαντάζομαι να υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει τα προϊόντα Fytro . Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση θρεπτικών, υγιεινών[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr