Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΚατ' αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Όπως ξεκίνησε αυτό το blog με φιλική και καλή διάθεση, έτσι να συνεχίσει! Κάνω εγώ λοιπόν ποδαρικό για το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠροσωπικά, με τις πατατούλες αυτές συνόδευσα ένα νόστιμο φιλέτο ξιφία που είχε κάνει ο άντρας μου, ψητό, με τα χεράκια του. Αυτό μου έδωσε το χρόνο να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr