Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Πριν λίγες ημέρες κάτι όμορφες και άκρως ζουμπουρλούδικες τυρόπιτες φιγουράριζαν στο blog της συνμπλόκερ Μαρίας Μπέικα. Μια ανάρτηση που είχε σαν σκοπό και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ συνταγή είναι δικής μου αποκλειστικής έμπνευσης. Πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων γι αυτό και το έβγαλα α λα Γκρέκα.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: argiro.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια τη ζύμη 400 γραμμ. αλεύρι 50 ml ξινόγαλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια 2 αυγά βραστά[...]
Πηγή: argiro.grΓεύσεις του Πόντου Τα καταπληκτικά φαγητά των Ποντίων - Οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Πόντου, διαμορφώθηκαν ανάλογα με την περιοχή και τα διαθέσιμα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο τυρί είναι τροφή που παρασκευάζεται από το γάλα, με την επίδραση ουσιών, οι οποίες δρουν φυραματικά. Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών (σκληρά, μαλακά κλπ.), με[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 500 γρ. μοσχάρι 4 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γ. μουστάρδα (σκόνη) 1 φλ. ζωμό βοδινού 1/4 φλ. ξινόκρεμα (sour cream) 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr