Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 117 συνταγές
Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΜιλάμε βέβαια για τον μεγάλο Αμερικανό και με γαλλικές ρίζες σεφ αλλά και ικανότατο συγγραφέα που μετά το πασίγνωστο βιβλίο του « Κουζίνα Εμπιστευτικό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grTo μοσχάρι bourguignon με τη λεπτη φίνα γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 170 γρ. μπέικον (κομμάτι οχι φέτες) 1 κ.σ. λάδι 1400 γρ. Μοσχάρι κυλότο (κομμενο σε μικρες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν υπάρχει ωραιότερη γαρνιτούρα για ψητό κρέας από πατάτες τηγανητές. Το steak frites αποτελεί κλασικό συνδυασμό της γαλλικής κουζίνας και κλασικό πιάτο των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χοιρινό μπούτι χωρίς πέτσα στο φούρνο είναι απ’ τα πολύ απλά και νόστιμα φαγητά που ταιριάζει σε καθημερινές αλλά και σε οικογενειακά ή φιλικά τραπέζια,[...]
Πηγή: caruso.grΙδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο φαγητό αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Αν προσφέρεται από κάποιο εστιατόριο που έχω επισκεφτεί σίγουρα θα το τιμήσω. Βέβαια καθένα έχει τη δική του[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο (στηθοπλευρές με το κόκαλο τους) 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 πόδια σέλινο-σέλερυ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΤην περασμένη εβδομάδα μιλούσα για τον ερχομό της άνοιξης και όλα όσα προσδοκούσα να φέρει, και τελικά όντως έφερε πολλά· μόνο που δεν ήταν αυτά που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 κότσια αρνίσια ή µια σπάλα (κουτάλα) κοµµένη από τον χασάπη σε 4 µερίδες, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 µεγάλα κρεµµύδια, κοµµένα σε 8[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσουμε το χούμους. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και αρκετό νερό. Την[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 4 σκελίδες σκόρδο 3 ντομάτες 15 γρ. αλεύρι 20 ml. ντοματοπελτέ 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό 150[...]
Πηγή: ucook.gr/cook