Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Υπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι θα φάμε σήμερα; Όπως (σχεδόν) κάθε Κυριακή, φτιάχνουμε πάντα ένα φαγητό χορταστικό και ίσως λίγο περισσότερο μπελαλίδικο από τις καθημερινές. Όμως το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά : 450γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. αλάτι 125γρ. βούτυρο 4 μεγάλα αυγά 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα 2 φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαραδοσιακή Κρητική συνταγή. Μία από τις πιο ωραίες συνταγές της Κρήτης που προσφέρεται ακόμα σε γάμους, βαφτίσεις και όχι μόνο. Η αυθεντική, απαιτεί το κρέας[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚάποιοι θα τα θυμούνται σίγουρα, εκείνα τα κυριακάτικα μεσημέρια, που το τραπέζι στο σπίτι ήταν “ξεχωριστό”, γιορτινό, αποτύπωνε την διαφορετικότητα της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εναλλακτικός μουσακάς,αλλά ο τίτλος που δόθηκε σε αυτό το φαγητό είναι ο καταλληλότερος..... Ας δούμε τα υλικά............[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο κουνέλι, λόγω Κρήτης, βρίσκεται στο τραπέζι μας πολύ συχνά. Αναζητώ λοιπόν τρόπους για να μαγειρευτεί διαφορετικά, νόστιμα και πικάντικα! Μια τέτοια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου ή παρασκευάστε σπιτική ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 αβγά 250 γραμμάρια μυζήθρα 100 γραμμάρια σπανάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ προσπάθειά μας για τη γνωριμία μας με τις Ελληνικές Παραδοσιακές νοστιμιές, συνεχίζεται και σ' αυτή τη δημοσίευσή μας. Αυτή τη φορά η περιοχή είναι[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΥλικά κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας ή κρέατος: 1,5 λίτρο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΈνα ακόμα ευπαρουσίαστο καλοκαιρινό πιάτο με μελιτζάνες! Είναι νοστιμότατο και αρκετά ελαφρύ, αφού δεν τηγανίζουμε τα υλικά, όπως στον μουσακά. Μπορούμε να το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπέροχη, πλούσια γεύση σε μία συνταγή εμπνευσμένη από την διασημότερη συνταγή για λαζάνια του πλανήτη με περισσότερα από 12 εκατομμύρια κλικ στο διαδίκτυο[...]
Πηγή: lovecook.gr4 αυγά αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 3 κ.σ. μυζήθρα 2 αβοκάντο κόλιανδρο ξύσμα από 1 λάιμ χυμό από 1 λάιμ ½ κόκκινη πιπεριά ½ κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά - 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια - 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο - 2 σκ. σκόρδο λιωμένες - 3 καρότα κομμένα σε κύβους - 3 φρέσκες[...]
Πηγή: lovecook.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι 2 κρεμμυδια 2 σκ.σκορδο 1 συσκευασια ντοματακια κονκασε 1 κ.σουπας πελτε 1 ποτηρακι κρασιου κοκκινο κρασι 1 κ.γλυκου ζαχαρη 1 πρεζα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1/2 κιλό χυλοπίτες 3/4 χοιρινή σπάλα 250 γρ. χοιρινή λάπα αλάτι πιπέρι 250 γρ. ξερή μυζήθρα (κρητική αν βρούμε) ελαιόλαδο Πλένουμε το χοιρινό και στεγνώνουμε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧτες, λοιπόν, όπως θυμάστε ετοιμάσαμε ζωμό λαχανικών για το ρυζότο μας. Και τι κάνουμε τα λαχανικά που βράσαμε; Μπιφτεκάκια λαχανικών! Πολτοποιούμε τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr2 μεγάλα ψαρονέφρια αλάτι πιπέρι 8 λιαστές ντομάτες 300 γρ. μυζήθρα Κεφαλλονιάς λίγο φρέσκο θυμάρι λίγο ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό κρασί 1 φλ. ζωμός κότας 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΜπιφτέκια με υπέροχη γεύση ούζου, τυριών και πιπεριάς. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά: 1000 γραμμάρια καρότο τριμμένο στο τρίφτη (χοντρό ή ψιλό) 110 γραμμάρια τυρί τριμμένο κίτρινο 90 γραμμάρια μυζήθρα ανάλατη 150 γραμμάρια φρέσκο τυρί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr