Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Για σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]
Πηγή: pandespani.comΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚυριακάτικες γεύσεις 4 μερίδες 520 θερμίδες Υλικά: 300 γρμ. καθαρισμένο λαβράκι αλάτι 1 ασπράδι 3/8 λίτρου γλυκιά σαντιγί άσπρο πιπέρι 250 γρμ. κόκαλα και[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈχω αναφέρει πολλές φορές ότι η Ερυθρά θάλασσα είναι ένας καταπληκτικός ψαρότοπος και τα εδώ ψαράδικα φέρνουν ό τι αγαπά η ψυχή σου. Δεν ξέρεις τι να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΡΕΙΚΙΑ ΣΤΟ "ΤΡΕΛΛΟ ΝΕΡΟ" Αυτην την εποχη αφθονουν τα ψαρια της οικογενειας του τονου στα μερη μας, και ετσι στο τραπεζι μας εμφανιζονται τονακια αλλα και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι πάλι εδώ,πιστοί όπως πάντα στο ραντεβού μας. Με νέες ιδέες και συνταγές,με νέες προτάσεις. Γιατί εμείς στο ''Kalli's blog'' ακούμε με προσοχή τις ιδέες σας[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι,οι ζέστες έπιασαν απότομα!!! Όλες οι νοικοκυρές έχουν ξεκινήσει ήδη το ξέστρωμα των χαλιών και την γενική καθαριότητα του[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτο 48 Urban Garden σκεφτόμουν να πάω καιρό, μιας και με εξίταρε ιδιαιτέρως η ιδέα της καντίνας μέσα στο χώρο του εστιατορίου και ήθελα να δω τι είχε γίνει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr