Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 94 συνταγές
Ένας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grφιλετακια χοιρινα της γιαγιας!!! ΥΛΙΚΑ χοιρινο φιλετο σε φετακια λιγο λαδακι λεμονι ...λιγο αλατι λιγο θυμαρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ τα πλενουμε τα σκουπιζουμε τα φιλετακια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σημερινή μακαρονάδα της Πέμπτης, γιορταστική για τον πρώτο χρόνο του bostanistas μαζεύει στο τραπέζι όλους, συνεργάτες αφοσιωμένους και κεφάτους, φίλους[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Στο σπίτι μας δεν υπάρχει θέρμανση" - η φράση πια καμμία έκπληξη δεν προκαλεί. Ζεστό φαγάκι σε ζεσταμένο, βεβαίως, πιάτο είναι μια λύση. Κι αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιστροφή σήμερα σε παλιές καλές συνήθειες. Μιλούσαμε την προηγούμενη φορά για την προϊούσα αποστροφή μας προς τις λογής λογής ολόσωμες αιμάσσουσες τροφές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜήπως το παρακάναμε με τα λαδερά και τα ψαρικά; Ακόμη κι οι γιατροί συστήνουν μία φορά την εβδομάδα κρέας. Πεθύμησα κρέας, κόκκινο κρέας, πυκνό, τρυφερό και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΝόστιμος μεζές, εύκολο πιάτο ,μια ωραία συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου ,(την οποία εκτιμώ και θαυμάζω πολύ) ,την δοκίμασα και σας συνιστώ το πιάτο αυτό[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη PORKY Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ LIGHT ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 ντοματίνια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑν περιμένουμε Χειμώνα για να φάμε σούπα, μάλλον δεν θα φάμε σύντομα… Ψήνουμε λοιπόν μια ωραία κρεατόσουπα σήμερα, παρά την διαμαρτυρία της οικογένειας[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΘα επιμείνω στο κότσι το χοιρινό ως νοστιμότατο, φθηνό και όχι πολύ γνωστό. Βασίζομαι σε σας να το ζητάτε απ' τους χασάπηδες μέχρι να το μάθουν! Την[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 06/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Νουά κατσαρόλας λεμονάτο Νουά κατσαρόλας λεμονάτο. Μια συνταγή για ένα φαγητό αγαπημένο που[...]
Πηγή: sintayes.grυλικά για τη γέμιση 3 00γρ παξιμάδια (κρίθινα, λαδιού... ότι σας αρέσει) 500γρ λουκάνικο 2 αχλάδια 3 κοτσάνια σέλερυ 3 πράσα 1 ποτήρι κάσταν α (έτοιμα ,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή νουά σε φέτες 125 γρ. φυτική μαργαρίνη ή μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια σε φέτες 2 καρότα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Με τις γιορτές προ των πυλών, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα πιάτα με κρέας που πρόκειται να δημιουργήσουμε. Δεν υπάρχουν πολυτιμότερες στιγμές από το να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜία συνταγή από τον Chef Κώστα Σκανδάλη που θα σας ενθουσιάσει. Ημέρα προβολής 06/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 700γρ αρακά 4 μερίδες μοσχάρι 1 καρότο 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα φρέσκια τομάτα 1κ.γ. σάλτσα 3 κλωναράκια άνηθο 2 κλωναράκια θυμάρι 1[...]
Πηγή: marycookmc.blogspot.grΤι πιο ωραίο να κάνουμε τραπέζι στους αγαπημένους μας και να σερβίρουμε από ένα πουγκάκι τέτοιο στον καθένα. ΄Οχι μόνο εμφανισιακό , αλλά θα μουγκρίζουν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΜοσχαράκι με αφράτο πουρέ Υλικά 1 κιλό μοσχάρι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ.σ τοματοπελτε 1 φλυτζανι χυμό ντομάτας 1 κουτί[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΔεν γοητεύτηκα ποτέ από τα γραφόμενα υπό της Τζούλια Τσάιλντ. Μπορεί κάπως να με κέντρισε η προσωπικότητά της αλλά πέραν αυτού ουδέν. Παρεμβαίνει κι ο[...]
Πηγή: bostanistas.gr