Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Μπορεί να είναι απαραίτητο για να απολαύσουμε τις φακές και για να δημιουργήσουμε dressing για σαλάτα αλλά η χρήση του ξυδιού μπορεί να πάει πολύ-πολύ μακριά![...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 κόκκινο σγουρό μαρούλι 1 πράσινο σγουρό μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα Λίγο σπανάκι φρέσκο 1 μήλο πράσινο σε κύβους 150 γρ. μοσχαρίσιο πέταλο SARY 1 ρόδι 50[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΕλληνικό πρωινό Το διαδεδομένο και φημισμένο ελληνικό πρωινό, που ως γνωστόν περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το ξεκίνημα της ημέρας.[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες Για τα μπιφτέκια: 750 γραμμάρια κιμά χοιρινό ή μοσχαρίσιο 3 κριθαρένια παξιμάδια 2 ντομάτες τριμμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 αυγό 1[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣτη Λέσβο, περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, οι ανθοί της κολοκυθιάς είναι από τα πιο περιζήτητα κηπευτικά του καλοκαιριού. Τα πρωινά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο αρωματισμένο ελαιόλαδο μπορεί να αποτελέσει ένα ωραιότατο ορεκτικό σερβιρισμένο με μπουκίτσες παξιμάδι ή μικρά ψωμάκια, αλλά μπορεί επίσης να αρτύσει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά για τη γέμιση 3 00γρ παξιμάδια (κρίθινα, λαδιού... ότι σας αρέσει) 500γρ λουκάνικο 2 αχλάδια 3 κοτσάνια σέλερυ 3 πράσα 1 ποτήρι κάσταν α (έτοιμα ,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΕνα ορεκτικό για όλες τις ώρες από τον Chef Χρήστο Τζιέρα Ημέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 150 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 500ΓΡ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ 1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΚΥΜΙΝΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ 1 ΑΥΓΟ 1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΓΑΛΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.gr1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες 2 κ.σ. μέλι 1 σφηνοπότηρο τσίπουρο με γλυκάνισο 1 πορτοκάλι ή λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του) Σοτάρουμε τα[...]
Πηγή: cooklos.grΣυνδυασμοί τροφίμων με προστιθέμενη αξία στο ρυθμό των καύσεων, στον έλεγχο της πείνας, στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού, στη μείωση του σωματικού λίπους…[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr