Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Σήμερα βρίσκουμε φρέσκα αρωματικά όλο τον χρόνο, όμως δεν έχουν πάντα την ίδια μυρωδιά και γεύση. Παλιότερα οι νοικοκυρές έπρεπε να επινοήσουν τρόπους να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 2 φύλλα ζύμης για πίτες ή έτοιμης σφολιάτας κομμένα σε 24 στρογγυλούς δίσκους (ή 24 σφολιατάκια στρογγυλά έτοιμα) 400 γρ. ανάμεικτος κιμάς, χοιρινός και[...]
Πηγή: icookgreek.comH γεμάτη γεύση του χωριάτικου λουκάνικου, ενώνεται με φέτα και διάφορα μυρωδικά και "φωλιάζει" σε τραγανή ζύμη μπιζέ! Ένα ορεκτικό όνειρο... Εύκολη 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤραγανό κοζανίτικο φύλλο, μπόλικο πράσο και μυρωδάτος κιμάς και έτοιμη η πίτα σου! Γιατί μια παραδοσιακή πιτούλα από τα χεράκια σου χρειάζεται στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΝοστιμότατες και τραγανές κροκέτες με αρωματικά χόρτα για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο! Διαλέγουμε φιλέτα παστού βακαλάου με αρκετό κρέας, αφαιρούμε το δέρμα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κ. κρέας χοιρινό σε μερίδες 1 κ. πράσα σε ροδέλες 5-6 σκελίδες σκόρδο 3/4 φλιτζ. λάδι χυμό 1λεμονιου αλάτι, πιπέρι 6-7 κόκκους μπαχάρι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. κιμάς χοιρινός 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το μείγμα και λίγο επιπλέον για το ψήσιμο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημερίζω με ένα πεντανόστιμο ρολό κιμά, όχι γεμιστό κατά τα κλασσικά αλλά πιο νόστιμο και ζουμερό. Το τσάκισε όλος ο λόχος και μου επεσήμαναν να τους το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 16/01/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Πίτες, Συνταγές Κιμαδόπιτα με πράσο και κρεμμυδάκια Μια εύκολη συνταγή για μια νοστιμότατη πίτα.[...]
Πηγή: sintayes.grΠίτα με κεφτεδάκια! Όταν είδα αυτή τη συνταγή ανυπομονούσα να την φτιάξω ! Φυσικά την έκανα στα γούστα μας! Φανταστική πίτα για μπουφέ!!! Υλικά: 400 γρ. κιμά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr