Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
For the recipe in English click here Ρίχνοντας μια ματιά στα μαγειρικά μας αρχεία διαπιστώσαμε ότι λείπουν αρκετές παραδοσιακές συνταγές. Στην προσπάθειά μας[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΔεν συνηθίζω να αναδημοσιεύω αυτούσια σχόλια από άλλα μπλογκ (το λεγόμενο ριμπλόγκινγκ). Αλλά βρίσκω κάποια κομμάτια εξαιρετικά κομμάτια. Ένα απ' αυτά είναι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΣυνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]
Πηγή: caruso.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό την κ. Σόφη Καραγιάννη - Κριεζά ΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό λαγό. Εναλλακτικά κουνέλι ή μοσχάρι ποντίκι 2 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο( όποιος το αντέχει ή[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΣε αυτη τη συνταγη θα χρησιμοποιησουμε καλαμακια του εμποριου τα οποια ειναι απο μπαμπου.Για να μην καουν στη σχαρα τα μουλιαζουμε στο νερο απο το προηγουμενο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜΠΑΜΠΩ Σε όλη τη Θράκη την παραμονή των Χριστουγέννων ετοιμάζουν την μπάμπω, ένα έδεσμα από χοιρινό έντερο παραγεμισμένο με ψιλοκομμένο συκώτι μπαχαρικά και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟ γιόκας μου είναι 15 χρονών, ψηλός σαν τον μπαμπά του και με όρεξη γίγαντα. Όσες ποσότητες και να φάει πάντα πεινάει και βέβαια όπως τα περισσότερα παιδιά της[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά αρνάκι: 1.100 γρ. κομμένο σε κομμάτια κρεμμύδι ξερό: 400 γρ. ψιλοκομμένο πατάτες: 380 γρ. καθαρισμένες, κομμένες σε κύβους 2 εκ. μπάμιες κατεψυγμένες:[...]
Πηγή: icookgreek.com...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το ημερολόγιο δείχνει πως φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτό το φαγητό. Εδώ δίνουν το παρόν σχεδόν όλα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεθυσμένο χοιρινό με πορτοκάλι και μανιτάρια Νομίζω ότι τις τελευταίες βδομάδες βομβαρδιζόμαστε. Για να καταλάβετε τι εννοώ, κάντε ένα απλό τεστ. Ανοίξτε το[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπερα! Ηρθε η ωρα για τις προτασεις αυτης της εβδομαδας! Δευτέρα: Φασόλια με κους κους Τρίτη: Ψαροκροκέτες σπιτικές Τετάρτη: Μπάμιες Πέμπτη: Κοχύλες με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους 1 ζωμό κοτόπουλο αλάτι 7 μαύρους κόκκους από πιπέρι 4 ολόκληρα κάρδαμο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: sidagi.grΤα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες. Εικάζω λοιπόν ότι μαζί με τα μπιφτέκια, είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΜια νοστιμότατη κρεατόπιτα με κομμάτια από βρασμένα αυγά φτιάχνεται πολύ γρήγορα. Υλικά: Για τη ζύμη 1 αυγό Λίγο αλάτι 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΔεν μπορώ να πω ότι είναι από τα πολύ αγαπημένα μου λαχανικά, αλλά στα Γεμιστά τις τρώω! Μπορούν όμως να γίνουν με πολλές παραλλαγές και να είναι νόστιμες!![...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr