Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθούν να «παγώσουμε» το χρόνο, ενώ παρέχουν εξαιρετική χρησιμότητα στο δέρμα μας: Ανανάς Στο νωπό ανανά συναντάμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧοιρινό, γιορτινό και μελωμένο για το κυριακάτικο τραπέζι. Εσείς, φροντίστε να είναι η παρέα, αυτή που πρέπει. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής Μερίδες : για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grFor English, scroll down Θέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη Δύση γίνεται συνήθως με[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠέρασα ώρες καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή, φορώντας δυο πουλόβερ και τα μάλλινα γάντια μου, μιτέν βέβαια για μη χάνω την αίσθηση των πλήκτρων. Η τόση[...]
Πηγή: bostanistas.grΈγραψα τελευταία για την κρεμώδη χορτόσουπα με «ρίζες» που φτιάχνω τώρα, τον χειμώνα. Έχω κι άλλα να πω για τις ρίζες αυτές, με τις οποίες[...]
Πηγή: bostanistas.gr600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚάποιο χειμωνιάτικο μεσημέρι, πριν αρκετά χρόνια, βρέθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Σταμάτησα στο καφενείο για να πάρω πληροφορίες. Στο βάθος της[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχετε φάει ποτέ γλυκοπατάτα; Άλλοι ναι και άλλοι όχι. Προσωπικά δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ ενώ στο εξωτερικό τη χρησιμοποιούν αρκετά στο φαγητό τους. Η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.comΦίλοι μου φτάσαμε πολύ κοντά στις γιορτές χωρίς να το καταλάβουμε. Μια ο καιρός που δεν μας θύμιζε χειμώνα μια τα διάφορα προβλήματα ευχάριστα ή όχι και να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1.100 γρ. Χοιρινό φιλέτο 1 Κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 30 γρ. Αλεύρι 250 ml Mαυροδάφνη 250 γρ. Mέλι Αλάτι– πιπέρι λευκό Θυμάρι ελάχιστο 100 ml Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛοιπόν..έχω έναν μπέμπη 8 μηνών ο οποίος εκτός από την λαχανόσουπα-κρεατόσουπα δεν έτρωγε φρουτόκρεμα και φαρίν-λακτέ..πόσο στεναχωριόμουν! Αποφάσισα να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 κότσια χοιρινά γύρω στο 1.300 έκαστο με κόκαλο και την πέτσα φρέσκο θυμάρι φρέσκια ρίγανη αλάτι χοντρό φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένες 1[...]
Πηγή: argiro.gr6-8 φέτες µοσχαρίσιο συκώτι πάχους 1 εκ 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. µπαλσάµικο 1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο (μόνο τα τρυφερά φυλλαράκια) 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. µέλι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 1 κιλό χοιρινές μπριζόλες λαιμού Μείγμα μπαχαρικών: 4 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουτ. σούπας κρεμμύδι, αποξηραμένο 1 κουτ. σούπας ρίγανη 2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τις μπριζόλες 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες 2 κ.σ. βούτυρο φρέσκο θυμάρι δεντρολίβανο 1 σκ. σκόρδο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τις γλυκοπατάτες 1 γλυκοπατάτα,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔεν ξέρω αν το λέμε γιορτινό το φαγητό μας σήμερα, το λέμε τουλάχιστον κυριακάτικο. Έχει ξερά φρούτα, έχει γλυκοπατάτες και το κυριότερο είναι πολύ εύκολο! Την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό (κομμένο σε φιλέτα) ½ κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες κυδωνάτες μεγάλες) 3 μήλα κομμένα στα 4 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε κύβους, 2 γλυκοπατάτες, 2 μήλα, 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν (προαιρετικά), 2 κουταλάκια μαύρο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΕπιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος, 1. ΦΡΕΣΚΑ ΒΟΤΑΝΑ Τα φρέσκα βότανα προσφέρουν γεύση και άρωμα στο φαγητό μας και με τη χρήση τους μπορούμε να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr