κανταιφι βεφας | καρυδοπιτα με σιμιγδαλι παρλιαρος | παντζαροσαλατα με καρυδια αργυρω | μπροκολο συνταγες αργυρω | συναγριδα στο φουρνο λαδοκολλα | ποτο περγαμοντο | μακαρονια σαλατα με τονο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μυζηθρα προσουτο

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

χοιρινό με δαμάσκηνα και μανταρίνι στο φούρνο -[...]

Μελωμένο, τρυφερό χοιρινό με δαμάσκηνα Γουρουνίσια γλυκοπαντρέματα. Να ένα σχεδόν σουρεάλ όνομα για μια ωραία κατηγορία φαγητών με χοιρινό κρέας, που[...]

Πηγή: pandespani.com
γιουβαρλάκια: σπουδή σε ένα ελληνικό πιάτο -[...]

Η πρώτη διδάξασα τα γιουβαρλάκια στο σπίτι μας ήταν η κυρία Γραμματική, ηρωική φυσιογνωμία (άντεχε τα δικά μου μαγειρικά τερτίπια και άλλων τα[...]

Πηγή: pandespani.com

κερασόσουπα ...του βασιλιά σπολλάτη -[...]

“Ανέβηκα στην κερασιά να κόψω ένα κεράσι…”. Είναι το πρώτο πράγμα που μούρθε στο μυαλό με την κερασόσουπα, από τον καλοκαιρινό καρπό που πρωταγωνιστεί στα[...]

Πηγή: pandespani.com
κουλί (coulis) - φρέσκια σάλτσα ντομάτας με[...]

Κουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]

Πηγή: pandespani.com
στριφτάρια με σοκολάτα και ανανά ή πώς η Δόνα[...]

Εκ πρώτης, η συνταγή 8α μπορούσε να υπάρχει σε βιβλίο του εγκληματολόγου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά. Στην κουζίνα, για παράδειγμα, της Δόνα Τερηδόνα μαζί με[...]

Πηγή: pandespani.com
64 εδώδιμα από τον σεφ με τα τατού -[...]

Τα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]

Πηγή: pandespani.com
χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα σε σάλτσα[...]

χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα σε σάλτσα πορτοκαλιού Το χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα και καρπούς είναι ένα χαρούμενο πιάτο απ’ την κατηγορία εκείνων που θέλουν[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
ριζότο με κόκκινο λάχανο του Βαν Γκογκ -[...]

Τα λάχανα κι η σπουδαιότητα διέρρηξαν προ πολλού τις σχέσεις τους. Άσπρα ή κιτρινωπά, πράσινα ή κόκκινα εν προκειμένω έως μοβ και μπλε, όλο το πλατύφυλλο[...]

Πηγή: pandespani.com
χαμ face/off: τα δύο πρόσωπα του ζαμπόν στο[...]

Eίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]

Πηγή: pandespani.com
αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι[...]

αυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]

Πηγή: pandespani.com
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
εντυπωσιακά ισπανικά κρασιά - in vino veritas -[...]

τα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]

Πηγή: pandespani.com
καρποί της αργολικής γης - δοκιμές &[...]

Οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]

Πηγή: pandespani.com
χοιρινό με βερίκοκα μεθυσμένα στη γλύκα -[...]

χοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]

Πηγή: pandespani.com
κύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες[...]

κύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες προτάσεις Ο καθιερωμένος γευστικός διάλογος του pandespani με τα τις καλύτερες επιλογές για το κεντρικό ρόλο στο μενού[...]

Πηγή: pandespani.com
το δικό μου μενού Χριστουγέννων 2016 -[...]

Mενού Χριστουγέννων 2016 Το μενού Χριστουγέννων 2016 ταξιδεύει σε πορεία τεθλασμένη. Βολτάρει πάνω στα νόστιμα στοιχεία απ’ τις κουζίνες της Μεσογείου κι[...]

Πηγή: pandespani.com
κoτόπουλο ψητό με μαραθόριζες και κρασί

«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
τάρτα με αρακά και μέντα: πράσινες[...]

Πράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy