Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 6 άτομα: 1 κουνέλι 1800 γρ. σε μερίδες 60 γρ. ελαιόλαδο 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους 250 ml κρασί λευκό ξηρό 10 μικρά παντζάρια, με φύλλα [...]
Πηγή: greekcook.grΤα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ελαφριά και δροσερή εναλλακτική για το κουνελάκι σας. Οι αγκινάρες του δίνουν πολύ ιδιαίτερη γεύση και του ταιριάζουν πολύ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 1,5 κιλού, κομμένο σε μέτριες μερίδες 50 γρ. σπόροι μουστάρδας 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 200 ml κρασί λευκό 50 ml ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 1,5 κιλό κουνέλι 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 3 αυγά 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο γάλακτος ή στακοβούτυρο (προαιρετικά)[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυγά βρασμένα (σφικτά)ανάλογα πόσα τεμάχια θέλουμε Ραπανάκια Πιπέρι σε κόκκο (μαύρο) Καρότο Άνιθο Οδηγίες 10' Βράζω τα αυγά μου ανάλογα με τα τεμάχια που[...]
Πηγή: cookpad.com/gr