πορτοκαλοπιτα παρλιαρος | λαχανοντολμαδες αργυρω | γαλοπουλα κοκκινιστη αργυρω | κρητικες διπλες | κοκκινοψαρο στο φουρνο λαδοκολλα | φιλετο κοτοπουλο κοκκινιστο αργυρω | χριστουγεννιατικα μπισκοτα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κοχυλι

Βρέθηκαν 240 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Bugs Bunny ή Μαρία Αντουανέττα;

Κουνέλι Καταλάνικο με Σοκολάτα Υλικά 1 κουνέλι αλατοπίπερο για Μαρινάδα μισό λίτρο κρασί κόκκινο 1 ποτήρι ξηρό σέρρυ 1 ποτήρι ξύδι 2 κρεμμύδια 1 πράσσο 1[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Χρυσοί Κανόνες για να Φτιάξετε την Τέλεια[...]

Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και  βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]

Πηγή: funkycook.gr
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
Γύρω από το καμινέτο 2

FONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κοντοσούβλι χοιρινό στον φούρνο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κλασικές Ζεστές Σάλτσες

Η Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]

Πηγή: funkycook.gr
Κοκορετσάκι στο λαδόχαρτο

Γίνεται εύκολα, ψήνεται γρήγορα και αν έχετε αναμμένη ψησταριά για μπριζόλες, το βάζετε στην άκρη 15'-20' και παίρνει τη μυρωδιά. Συμπληρώνει και[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Συκωταριά Αρνίσια στο φούρνο Νο.01 (πασχαλινή[...]

Τη συνταγή αυτή μου την έδωσε ένας πολύ καλός φίλος με μεγάλη αγάπη και κυρίως παιδεία στο κρέας. Τα υλικά είναι απλά και κλασικά, το μυστικό όμως είναι το[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κουνέλι στιφάδο

Είναι το τρίτο στιφάδο που αναρτάτε εδώ... Έχουν προηγηθεί το Στιφάδο με μοσχάρι και το Χταπόδι στιφάδο με πορτοκάλι . Το συγκεκριμένο όμως θεωρείται πως να[...]

Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr
Γέμιση για γαλοπούλα χωρίς την γαλοπούλα![...]

Γιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]

Πηγή: magiacook.gr
Κατσικάκι (Αρνί) στη Σούβλα και Κοκορέτσι

Τούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]

Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνδυασμοί Μυρωδικών στην Μαγειρική!

Μπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]

Πηγή: funkycook.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy