Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.com[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο μπούτι χωρίς κόκκαλα 1 κρόκο για το άλλειμα ελαιόλαδο 1 συσκευασία φρέσκια σφολιάτα 1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους 0,5 εκ. 1 φινόκιο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο φιλέτο με πιπέρια ή steak au poivre ή pepper steak είναι ένα απ’ τα απόλυτα κλασικά πιάτα της Γαλλικής μαγειρικής, που έχουν πλέον διεθνοποιηθεί. Θα το βρει[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 2 καλαμάκια κοτόπουλο 2 καλαμάκια χοιρινά 2 πανσέτες χωρίς κόκκαλο 1 λουκάνικο 400γρ. χυμό ντομάτας 2-3 μεγάλες πίτες για σουβλάκια 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά για 6-8 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 500γρ. χοιρινός λαιμός κομμένος σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα σε κύβους 250γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΑγαπημένη συνταγή που πέτυχε εντελώς τυχαία με υλικά που έιχα στα χέρια μου εκείνη τη στιγμή. Ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο. Αν χρησιμοποιήσετε έτοιμο[...]
Πηγή: greekmasa.grΧριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα σε αυτή την εορταστική περίοδο που είμαστε όλη μέρα σπίτι και μαγειρεύουμε, περιμένοντας κόσμο από το πρωί[...]
Πηγή: greekcook.grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μουστάρδα καυτερή 4 κ.σ. αλεύρι 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΤο Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]
Πηγή: caruso.gr