Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
LUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 4-5 φλιτζάνια ζωμό κότας έτοιμο ή σπιτικό λίγο βούτυρο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 αυγά 1κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.γλ αλάτι 1,1/2 κ.γλ. μαγιά ξερή 4, ½ φλιτζάνια αλεύρι Για ανάμεσα στα φύλλα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | ζωμός | πλιγούρι Διαφημίσεις για το φύλλο: 4 κούπες και λίγο παραπάνω αλεύρι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr