Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣήμερα μυρίζει μαμά. Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμουν παιδί ήταν το ρολό κιμά γεμιστό με αυγά και τυράκι. Τη συνταγή μού την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Μπαχάρι δεν είναι μόνο ο αποξηραμένος αρωματικός καρπός που χρησιμοποιούμαι για να αρωματίσουμε τα φαγητά μας η τα γλυκά μας. Το Μπαχάρι είναι ένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 φύλλα ζύμη για πίτσα της alfa 1 κρόκο αυγού 1 κουταλιά σουσάμι – μαυροσίσαμο Λίγο τριμμένο τυρί Για τη γέμιση 250 γραμ. ανάμεικτα τυριά (διαλέξτε ανάμεσα σε[...]
Πηγή: argiro.grΤο Μπαχάρι δεν είναι μόνο ο αποξηραμένος αρωματικός καρπός που χρησιμοποιούμαι για να αρωματίσουμε τα φαγητά μας η τα γλυκά μας. Το Μπαχάρι είναι ένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr