Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Πριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά 2 φύλλα κουρού λίγο βούτυρο 2 ποτήρια ξυνόχοντρο 600ml νερό 300γρ ανθότυρο 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 200γρ απάκι σε κομματάκια 1 αυγά 2 ασπράδια αλάτι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΟ Οκτώβρης μας αποχαιρετά με ψυχρούλα και άστατο καιρό...Κι εμείς είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τον Νοέμβρη,τον μήνα με τις πολλές γιορτές..τον μήνα που θα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Σήμερα και αύριο θα κάνουμε μ ια εκδρομούλα στα ... "πάτρια εδάφη" του γαμπρού μου. Στο Μέτσοβο, όπου έχω πάει αρκετές φορές και κάθε φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖυμαρικά: Μακαρόνια με απλή κόκκινη σάλτσα Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κόκορα Μακαρονάδα φούρνου με σαλάμι, λουκάνικο, ζαμπόν, σάλτσα και τυριά Μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα υλικό που με μεγάλωσε, μιας και όταν ήμουν μικρή οι τραχανόσουπες στο σπίτι μου αλλά και στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Νοέμβριος μας κτύπησε την πόρτα μαζί με τα πρώτα κρύα. Η αντίδραση μας; «Ανοίξαμε» και υποδεχθήκαμε τον νέο μήνα με ένα πιάτο παραδοσιακού ξινού[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια μας, τους Ρουμελιώτες, δεν υπάρχει άλλο φαγητό που να προσφέρει μεγαλύτερη θαλπωρή από ένα βαθύ πιάτο τραχανά βρασμένο με γάλα, λίγο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι κάποια φυτά, προορισμένα να παίζουν δευτερότριτους ρόλους στην κουζίνα. Θέλεις γιατί δεν έχουν κάποιο κραυγαλέο θέλγητρο, θέλεις γιατί τη μοίρα τους την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜία καταπληκτική ζύμη από την φίλη μου Γιάννα. Ιδανική για αλμυρά πιτάκια άξια να σταθούν σε επίσημο γεύμα αλλά και μπουφέ.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρακαλώ, χρειάζομαι ένα διάλειμμα! Ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ανάμεσα σε ατελείωτα τραπεζώματα και άπειρες μαγειροώρες, θέλω να γευτώ κάτι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!! Σήμερα και αύριο θα κάνουμε μ ια εκδρομούλα στα ... "πάτρια εδάφη" του γαμπρού μου. Στο Μέτσοβο, όπου έχω πάει αρκετές φορές και κάθε φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα υλικό που με μεγάλωσε, μιας και όταν ήμουν μικρή οι τραχανόσουπες στο σπίτι μου αλλά και στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!!!!! Υγεία και ευλογία σε όλους σας!!! Μετά το ατελείωτο φαγοπότι των τελευταίων ημερών, καιρός για αποτοξίνωση. Αδειάστε το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr