Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 232 συνταγές
(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για τη ζύμη: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γραμ. νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή 1 κ.γλ αλάτι 2 κ.γλ ζάχαρη 1 κ.σ λάδι 1/2 κούπα χλιαρό νερό Για[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΚαι για να συνοδεύσουμε το καυτερό BBQ της Χαράς , δύο σαλάτες που ταιριάζουν πολύ με τα κρεατικά και είναι και εύκολες. Μια πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤην συγκεκριμένη συνταγή την είδα στο "ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ" , την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Την παρουσίαζε ένας προχώ τύπος. Με το που την είδα ενθουσιάστηκα γιατί[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥπέροχα μεζεδάκια ιδανικά για καναπεδάκια σε πάρτυ, τραπέζι, κ.λ.π. η συνταγή είναι αποκλειστικά δικιάς μου επινόησης εδώ και 20 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορείτε να τα γεμίσετε με ότι τραβάει η όρχξη σας...Είναι πανεύκολα και κρύα είναι ακόμα πιο νόστιμα.Την ζύμη μπορείτε να την κρατήσετε 1 μέρα ψυγείο άλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ ωραίο φαγητό και με καλή παρουσίαση. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτ. σούπας θυμάρι 1 κουτ. σούπας ρίγανη 1 1/2 κούπα χυμό ντομάτας φρέσκο 1/2 κιλό σπαγγέτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο είδος αυτό της πίτσας το έχω δει παλιότερα από αμερικάνικο μαγειρικό βιντεάκι. Το δοκίμασα και είναι πολύ ωραίο και πολύ πολύ χορταστικό. Θα χρειαστείτε[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι 150 γρ. χοιρινό λίπος 1 αυγό για το άλειμμα αλάτι Για τη γέμιση 300 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 150 γρ. ζαμπόν 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό ρεβύθια 1/2 κιλό πατάτες 100 γρ. ζαμπόν άπαχο 100 γρ. νωπό μπέικον 3 χωριάτικα λουκάνικα μια πρέζα σαφράν αλάτι Καθαρίζετε και κόβετε σε μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠράσο, κιμάς και μπεσαμέλ.. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για μια νόστιμη αφράτη γέμιση; Μια πίτα, που συνοδευμένη από μια σαλάτα γίνεται πλήρες γεύμα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr