Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά 500 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση 4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση σε φέτες (400 γρ.) 1 πακέτο λαζάνια BARILLA 1 συσκευασία[...]
Πηγή: megatv.com/cook250 γρ. λαζάνια 400 γρ. φασολάκια λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 300 γρ. λουκάνικο σε διαγώνιες φέτες 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]
Πηγή: caruso.grΖυμαρικά: Μακαρόνια με απλή κόκκινη σάλτσα Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κόκορα Μακαρονάδα φούρνου με σαλάμι, λουκάνικο, ζαμπόν, σάλτσα και τυριά Μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1 κρεμμύδι/ 3 σκελίδες σκόρδο 250 γρ. λαζάνια 300 γρ. λουκάνικο 400 γρ. φασολάκια δενδρολίβανο/ρίγανη 50 ml μπαλσάμικο λίγο νερό από τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 250 γρ. λαζάνια 400 γρ. φασολάκια Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 3 σκ. σκόρδο 300 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 50 ml Βαλσαμικό Ξίδι Βιο Kalamata Papadimitriou 80-100[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυστατικά 250γρ.λαζάνια 1κ.γλ.θυμάρι 1κ.γλ.ρίγανη 1φλ.χυμό ντομάτας Λάδι Αλατοπίπερο΄ 1κρεμμύδι ψιλ/νο 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 200γρ.λουκάνικα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: 1/2 πακέτο λαζάνια 1 στήθος κοτόπουλο 1 κονσέρβα ντοματάκια 1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα 1 κουτ.σ. πελτές ντομάτας 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΑπό τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grH Alice από τη σελίδα Mums make lists , μας αποκαλύπτει τα μυστικά του προγραμματισμού των γευμάτων! Ό,τι χρειάζεται κάθε εργαζόμενη/πολυάσχολη μαμά! "Μου[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτές οι νόστιμες φωλιές λαζανιών γίνονται με γουόν τον και μια φόρμα για μάφινς. Το εξωτερικό τους είναι λεπτό και τραγανό, ενώ το εσωτερικό είναι μαλακό και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες