Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ζυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Κρύο, καιρός για δύο”, λέει η παροιμία. Αλλά ας αφήσουμε και μια πόρτα για κανέναν ακόμη, μια και είμαστε κοινωνικά άτομα συμπληρώνω εγώ, με τον κίνδυνο να[...]
Πηγή: caruso.grΈνα απλό και συνηθισμένο λαχανικό μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο μεζεδάκι για μπύρα ή κρασί με πολλές παραλλαγές. Εύκολο και γρήγορο. Υλικά: 2 μελιτζάνες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή του είναι στον ατμό ή βρασμένο, σκέτο, ως απλή σαλάτα με λάδι και λεμόνι, ή δίπλα σε ψαρικά και ψητά κρέατα. Η πιο νόστιμη[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά cabanosssi | pfefferbeisser | bratwurst | mettwurst | bockwurst | nurberger |[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: 1 πακέτο ζυμαρικά πένες 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 250 γρ. Έμενταλ, τριμμένο για τη σάλτσα μπολονέζ: 400 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο 7 φέτες μπέικον,[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Το σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυνταγή από το βιβλίο του Αλέξανδρου Παπανδρέου «Μαγειρική Σκευωρία» Υλικά 300 γρ. έμενταλ, 300 γρ. τυρί ρεγκάτο, 300 γρ. τυρί γκούντα, 300 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Άνδρο φτιάχνουν την φουρτάλια ή φρουτάλια με πολύ βούτυρο, λουκάνικο, πατάτες… της κολάσεως.. Στην Τουρκία κάνουν μια ομελέτα με μπόλικο σπανάκι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑπό τις πιο ωραίες συνταγές που ανακαλύψαμε σε περιοδικό. Της έχουμε αλλάξει κάποια υλικά και τις δόσεις τους και τώρα την έχουμε καθιερώσει με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΆλλη μία συνταγή που μας έρχεται από Ισπανία! Ελπίζω να σας αρέσει! Εμένα είναι τ' αγαπημένα μου! Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. αλεύρι 50 ml νερό 70 ml λάδι 100 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πολύ νόστιμο φαγητό που θα το συνιστούσα για ένα τραπέζι με τους καλεσμένους σας ή το Κυριακάτικο γεύμα με την οικογένεια. Υλικά: 1 - 2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟι αγαπημένες μας μπριτζόλες στο φούρνο με έναν διαφορετικό και νόστιμο τρόπο φτιαγμένες. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr