κουλουρακια με ταχινι αργυρω | γλυκο ψυγειου με σοκολατα | σνιτσελ μοσχαρισιο αργυρω | γλασο με ζαχαρη αχνη και κακαο | ρυζογαλο μπαρμπαριγου | σαλατα με πλιγουρι και κοτοπουλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κομποστα κολιανδρος

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κιμαδόπιτα με λαχανικά

Νόστιμη και αρκετά υγειινή λόγω των λαχανικών κιμαδόπιτα, ό,τι πρέπει και για τα παιδιά μας. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Τα 9 Μυστικά για Τέλειο Γιουβέτσι Φούρνου |[...]

Γιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]

Πηγή: caruso.gr

Μοσχάρι μεθυσμένο στη γάστρα σε τραγανή[...]

1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]

Πηγή: argiro.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχαράκι με μπίρα και κρεμμύδια

Υλικά βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας μοσχαράκι ελιά: 1 κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδια: 2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα πιπεριά Φλωρίνης: 1,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μοσχαράκι ροστ μπίφ με ταραμά, του Pomo d’ Ορο

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το τέλειο χοιρινό κότσι & το μυστικό της[...]

Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]

Πηγή: caruso.gr
γκουρμέ μπέργκερ με πορτσίνι, τηγανητά[...]

Ομολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχαράκι με μπίρα και κρεμμύδια

Υλικά συνταγής βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας μοσχαράκι ελιά: 1 κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδια: 2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα πιπεριά Φλωρίνης:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μοσχάρι στο φούρνο με μπύρα και μουστάρδα

17 Δεκεμβρίου, και γιορτάζει ο γιος μου σήμερα.Έπρεπε να πειραματιστώ σε κάτι ξεχωριστό, για ένα καινούριο πιάτο. Τελικά έφτιαξα ένα εξαιρετικό πιάτο, που και[...]

Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr
Μοσχάρι με μπύρα

Υλικά : 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ξύδι 1 κουτάκι μπύρα 500 ml 2 φύλλα δάφνης 1 κλαδάκι[...]

Πηγή: cookcool.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy