Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr800 γρ. λεπτές φέτες μοσχαριού από τρανς ή κιλότο, χτυπημένες απο τον χασάπη μας ώστε να γίνουν πολύ λεπτές (εσκαλόπ), κομμένες σε φαρδιές λωρίδες 3-4 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΘα... σκαλώσεις με αυτά τα εσκαλόπ! Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 25΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕξαιρετικό και πολύ εμφανίσιμο κυριακάτικο πιάτο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές Φτιάχνει 6 άτομα 6[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο φαγητό αυτό είναι πολύ εμφανίσιμο, κατάλληλο για επίσημο τραπέζι αλλά και κυριακάτικο! Είναι το αγαπημένο μας στο σπίτι και το συνοδεύουμε με πιλάφι ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr6 φέτες μοσχαράκι κιλότο λεπτές(περίπου 1 δάκτυλο πάχος) 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 7-8 κόκκους μπαχάρι 3-4 φύλλα δάφνης λίγο θυμάρι 1 κουτάκι μπύρα 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr