Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤο Πορτοκαλοπίπερο, είναι μια λέξη που κατά τύχη άκουσα πριν 10 ημέρες περίπου. Φρόντισα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το μπαχαρικό που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grκύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες προτάσεις Ο καθιερωμένος γευστικός διάλογος του pandespani με τα τις καλύτερες επιλογές για το κεντρικό ρόλο στο μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΑποφασίσατε να μαγειρέψετε κρέας, αλλά θέλετε να του δώσετε μια διαφορετική νότα; Διαλέξτε την καλύτερη μαρινάδα και δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό πιάτο.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grμεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ μνήμη είναι πολύ παλιά, σχεδόν έχει ξεθωριάσει. Δεν θυμάμαι πώς έγινε και βρεθήκαμε καλεσμένοι σε μια μακρινή θεία μου από την Κάρπαθο. Ήταν πάλι κάποιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα πιάτο μοναδικό για μπουφέ η τραπέζι. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1&1/2 κιλό μοσχάρι χωρίς[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑρνίσια συκωταριά με χοντροκομμένες ροδέλες χρωματιστών πιπεριών και με κάρυ. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά αρνίσια 2 κόκκινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com