Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Έχουμε διαχειριστεί ξανά τον τραχανά για νηστίσιμα κεφτεδάκια . Εδώ όμως τον προσθέτουμε σε ένα αφράτο ζυμάρι για κλασικά κεφτεδάκια με μοσχαρίσιο κιμά ,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 6 άτομα) Για τα ρολά: 1 κιλό βοδινό κιλότο (rump steak) σε 12 λεπτές φέτες, 1 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί, 1 φλ. παρμεζάνα, 1 γεμάτη κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά μοσχαρίσιο κιλότο ή τρανς* 1½ κιλό, κομμένο σε μια ορθογώνια φέτα σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά της σούπας ρεγκάτο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της σήμερα, με μία αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη που φτιάξαμε ακολουθώντας τη συνταγή της Accademia Italiana[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κιλότο ή τρανς* 1½ κιλό, κομμένο σε μια ορθογώνια φέτα σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά της σούπας ρεγκάτο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για το λαγωτό 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο Ελαιόλαδο 1 κεφάλι σκόρδο 500 γρ. χυμό ντομάτας 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 1/4 κ.γ. κανέλα 1/8 κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλό μήνα σε όλους! Πώς περάσατε χθές; Που πιάσατε το Μάη; Το εναλλακτικό "Μπεκρή μεζέ" είναι ένα πιάτο που μου αρέσει πολύ γιατί μαγειρεύεται πιο υγιεινά.[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα μοσχαρίσια σκαλοπίνια (scaloppine) ή εσκαλόπ (escalope), όπως τα αποκαλούμε σήμερα συχνότερα, ακολουθώντας την γαλλική τους ονομασία (παλιότερα δε και[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημερούδια! χτες δυστυχώς δεν βρήκα το χρόνο να σας δώσω την συνταγή για το μπρασατο αλλα έτσι και αλλιώς σαν καλοί χριστιανοί νηστεύετε ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρι κιλοτο δυο κρεμμυδια ξερα μεγαλα δυο ή τρείς σκελιδες σκόδο ενα ποτηρακι κρασιού ελαιολαδο ενα ποτηρακι σογιελαιο για το τηγανισμα ενα ποτηρακι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr