τσιζκεικ | κουλουρακια νηστισιμα | μπαρες δημητριακων παρλιαρος | φασολια χαντρες | τυροσαλατα | αγριογουρουνο | μανιταρια πλευρωτους συνταγες | χταποδι | κρουασανακια | φασολακια | ινδοκαρυδο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γλυκαντικα γαριδες μπακαλιαρος κερασι

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Παστιτσάδα... από την Κόμισσα του Ιονίου

Το Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Χριστουγεννιάτικο μενού με 5 κλασικά γευστικά[...]

Post Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]

Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis
Φιλέτο με μανιτάρια, θυμάρι και μαυροδάφνη |[...]

2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3 5 εκ. το καθένα αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]

Πηγή: argiro.gr
Ποντίκι με γλασαρισμένη σάλτσα | Συνταγή |[...]

1.200 γρ. μοσχάρι ( ποντίκι χτένι κιλότα) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]

Πηγή: argiro.gr
Μοσχάρι με σάλτσα βερμούτ και μουστάρδα |[...]

800 γραμμ. μοσχάρι γάλακτος (κόντρα ή κιλότο) κομμένο σε 4 φέτες Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. βερμούτ 2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 φλιτζ.[...]

Πηγή: argiro.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
μακαρόνια με κεφτεδάκια ή μήπως κριθαράκι; -[...]

μακαρόνια με κεφτεδάκια & κριθαράκι με κεφτεδάκια Απέναντι στα μακαρόνια με κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας, ένα πιάτο με καταγωγή απ’ τη Σικελία, κάθεται ένα[...]

Πηγή: pandespani.com
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ[...]

Αυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Στέικ από καρδιά κιλότου με σπανάκι

Η καρδιά του κιλότου είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί των ακριβών στέικ. Ζητάμε από τον χασάπη να μας καθαρίσει καλά το κρέας και να το κόψει σε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Νοτιοαφρικανικά λουκάνικα, «Boerewors» (Ν.[...]

Υλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παστιτσάδα

Η παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μοσχαράκι με χυλοπιτάκι στην κατσαρόλα

Το μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μοσχάρι λεμονάτο με λαχανικά | Συνταγή |[...]

1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι χτένι κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κορν[...]

Πηγή: argiro.gr
Αγριογούρουνο με κυδώνια και γλυκόξινες[...]

Φωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σνίτσελ βιενουά (Wiener schnitzel) συνταγή από[...]

2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κιμάς - είδη - τρόποι μαγειρέματος

Κιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μοσχαράκι-μπουκιές αλά κρεμ με ζυμαρικά

Υλικά συνταγής 500 γρ. ταλιατέλες, λιγκουίνι ή σπαγγέτι 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο, ποντίκι ή ελιά κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες 400 γρ. μανιτάρια σε φέτες 250[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy