Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 223 συνταγές
Τo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν λίγες μέρες είχαμε πάει σε μια ταβέρνα, στην οποία έφαγα ένα καταπληκτικό χοιρινό με δαμάσκηνα. Η γεύση ήταν μοναδική. Εκείνο που σκέφτηκα τρώγοντάς το,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 μεγάλο μοσχαρίσιο νουά γύρω στο 1 ½ κιλό 3 νεροπότηρα ξανθή μπύρα 5 σκελίδες σκόρδο 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 10 κόκκους ροζ πιπέρι 10[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚαιρό έχω να σας δείξω τι μαγείρεψα, όχι γιατί έπαψα να είμαι στη κουζίνα μα γιατί ...βαριέμαι λιγάκι να γράφω και το αφήνω στην Αχτίδα μου. Χθες όμως έκανα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grTo μοσχάρι bourguignon με τη λεπτη φίνα γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 170 γρ. μπέικον (κομμάτι οχι φέτες) 1 κ.σ. λάδι 1400 γρ. Μοσχάρι κυλότο (κομμενο σε μικρες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) 12 παϊδάκια (περίπου 800 γρ.) 120 γρ. ξινολάπαθο 8 φρέσκα φύλλα δυόσμου 100 γρ. βούτυρο 100 ml. ξηρό λευκό κρασί 400 ml, κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ φίλος μας ο Γιάννης Κ. μας έστειλε mail με τις συνταγές για φοντύ του κ. Χρήστου Ζαχαριάδη, όπως μας είχε τάξει. Συνεχίζουμε περί φοντύ λοιπόν ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΚοκκινιστό χοιρινό σπάνια συναντάμε σε συνταγές και όταν το συναντάμε συνήθως γίνεται με την ίδια λογική με το μοσχάρι. Όμως το χοιρινό έχει άλλα γευστικά[...]
Πηγή: caruso.grΓια την ουρά μπεζέ 2.000 γρ. μοσχάρι ουρά 1.300 γρ. ζωμός μπρεζαρίσματος ελαιόλαδο Για το ζωμο μπρεζαρισματος (για 2 κιλά ζωμό) 60 γρ. ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: megatv.com/cookΙδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ Ενα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya , στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ ταψιού ( sini ή tepsi[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει[...]
Πηγή: foodjunkie.euπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΥλικά λουκάνικο: 1 κιλό μοσχαρίσιο λευκό κρασί: 1 ποτήρι φινόκιο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες σέλινο: 500 γρ. μόνο τα φύλλα πράσο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (ή 700 γρ. μοσχαρίσιος και 300 γρ. χοιρινός) 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 4 ντοματάκια του κουτιού, τριμμένα 1 ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 1 κρεμμύδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια 1 πράσσο (μόνο το άσπρο) 1/2 ματσάκι μαϊδανο 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 8 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 κιλά 1.500 γρ. κάστανα βρασμένα 200 γρ. χοιρινό κιμά 200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντρά αλεσμένο 2 αβγά 1 μικρό βαζάκι μαύρες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.com2 ½ κιλά σιδηρόδρομο από μοσχάρι 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 φιάλη 750 ml ξηρό κόκκινο κρασί 2 κλαράκια σέλινου κομμένα σε ροδέλες 5-6 κλαράκια φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.gr