Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Οι ζωμοί είναι απαραίτητοι για την απόλυτη νοστιμιά ! Φτιάξτε λοιπόν σπιτικούς ζωμούς, χωρίς συντηρητικά, που θα απογειώσουν τη γεύση, αλλά και τις θρεπτικές[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr1 κιλό χοντρά πρασα 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά από λιπαρό κομμάτι 1 κ.σ. ρύζι γλασέ 1 μεγάλο κρεμμύδι 0.5 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. πελτέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 17/01/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με λαχανικά σιγοβρασμένο Υπέροχο μοσχαράκι με λαχανικά σε κόκκινη σάλτσα. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια από τις ερωτήσεις που με απασχολούν κάθε χρόνο αυτό καιρό, είναι τι θα μαγειρέψω τα Χριστούγεννα. Από τότε που είμαι στην Γερμανία έχουμε την παράδοση να[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜια συνταγή που την διάβασα από την Ελευθεροτυπία και εκτελέστηκε με ευκολία. Μοσχαράκι με γαλλική φινέτσα Τι χρειαζόμαστε: 1.200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθαρες,πεντανοστιμες γευσεις με απλα υλικα σιγομαγειρεμενες σε πηλινη γαστρα. Ενα φαγητο σκετο λουκουμακι επαξιο να σταθει σε γιορτινες, Κυριακατικες[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠαραλίγο αυτή η σούπα να κατέληγε στο Kαιάδα. Ο λόγος είναι απλός. Τα περισσότερα φαγητά που μαγειρευω, με εμπνέουν κατά κάποιο τρόπο. Ή μου ξυπνάνε[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 κλωνάρια σέλερυ 2 πράσα 2 καρότα 2 πιπεριές[...]
Πηγή: argiro.grΣτην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]
Πηγή: caruso.gr