Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Φαγητό για κρύο εδώ τουλάχιστον άρχισε.... Εχθές νόμισα έβγαλα από την κατάψυξη μπριζόλες.Τελικά ήταν ζυγούρι,έτσι το μενού άλλαξε.... Πάμε να μαγειρέψουμε??[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΒοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές στο φούρνο με μανιτάρια και πατάτες βουτύρου Μετρημένα, βασικά υλικά, τα απολύτως απαραίτητα. Με μια δεύτερη (τη λες και[...]
Πηγή: pandespani.comγιουβετσάκι με κόκκορα Πρώτη μέρα διακοπών στο εξοχικό και υποθέτω πως η πρώτη προτεραιότητα των «κανονικών ανθρώπων» είναι να βάλουν την πετσέτα τους στην[...]
Πηγή: pandespani.com1,5 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 500 γρ κριθαράκι χοντρό σωταρισμένο 500γρ συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας Βοδινό ζωμό (περίπου μισό[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr1,5 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 500 γρ κριθαράκι χοντρό σωταρισμένο 500γρ συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας Βοδινό ζωμό (περίπου μισό[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr12 κύρια πιάτα για χριστουγεννιάτικο μενού Τις μέρες που η θρησκευτική παράδοση συναντάει επισήμως τις πιο προσεγμένες γεύσεις, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν θα το πω γιουβέτσι, γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε πήλινο σκεύος ούτε φούρνο, αλλά αυτόν τον τρόπο τον βρίσκω πιο εύκολο, για να γίνει το κρέας εύκολα[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο κλασσικότερο των ελληνικών πιάτων γεμίζει με γεύση την Κυριακή μας και μαζεύει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα κλασσικό πιάτο που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους είναι το γκιουβέτσι και ιδιαίτερα όταν ψήνεται και σερβίρεται σε πήλινο μπολάκι επειδή τότε είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι της γνωστής Μαρίκας (Μητσοτάκη) και την είχα βρει σε ένα περιοδικό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1/2 μπουκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραλίγο αυτή η σούπα να κατέληγε στο Kαιάδα. Ο λόγος είναι απλός. Τα περισσότερα φαγητά που μαγειρευω, με εμπνέουν κατά κάποιο τρόπο. Ή μου ξυπνάνε[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τέλειο, γευστικό πιάτο με μοσχαράκι μέσα σε μια πλούσια, πυκνή, δεμένη σάλτσα από τον ίδιο το ζωμό του. Υλικά: 700 - 800 γρ. μοσχαράκι 1/3[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΦαγάκι εύκολο και πολύ νόστιμο μαγειρεύουμε σήμερα! Την συνταγή έχω εδώ και χρόνια από την αγαπημένη μου θεία, και όποτε το φτιάχνω μοσχοβολάει το σπίτι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια το συκώτι 500γραμ. συκώτι 1 φλ. φρέσκο γάλα 10 μέτρια ξερά κρεμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 φύλλα δάφνης αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα, 20 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά Κατηγορία: κρεατικά Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες[...]
Πηγή: aples.gr