Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό πατάτες βρασμένες και περασμένες απ τη μηχανή του πουρέ 1 1/2 πεκορίνο τριμμένο 2 κρεμμύδια τριμμένα 4 κρόκους αυγών 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.com25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κρέας από μοσχάρι δένει με όλα τα λαχανικά και τα τυριά με όποιο τρόπο κι αν το μαγειρέψουμε. Διάλεξα μια εύκολη συνταγή που είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά της συνταγής μας 7 μελιτζάνες φλάσκες βιολογικές 3-4 πατάτες ελαφρά βρασμένες και κομμένες ροδέλες 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κούπα λευκό κρασί 1/2[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ Ενα από τα παραδοσιακά πιάτα της Αντιόχειας (σήμερα Antakya , στα τουρκικά) είναι και το λεγόμενο κεμπάπ ταψιού ( sini ή tepsi[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grωγκραντέν με συκωτάκια και κιμά Υλικά 200 γρ. βούτυρο 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 250 γρ. μανιτάρια σε φέτες 1 μελιτζάνα φλάσκα σε μικρούς κύβους 1[...]
Πηγή: greekouzina.gr