Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι μισο ποτηρι κρασι λευκο ρετσινα 2 κρεμμυδια μετρια η ενα μεγαλο ξυσμενο στο τριφτη ,ετσι μελλωνει το ζουμακι μισο κουτακι σαλτσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ φωτογραφία είναι απο το ίντερνετ και μοιάζει αρκετά στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα χρειαστούμε: Μοσχαρίσια σκαλοπίνια (λέμε στον κρεοπώλη και μας το κάνει,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤον πήραν στο ψηλό Παρά τη σκληρότητα και τον τρόμο που βασίλευαν στο Βυζάντιο, οι επαναστάσεις δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο. Πολύ συχνά, ο καταπιεσμένος λαός[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο σίγουρο είναι, ότι σ' ένα ζουμερό μπιφτέκι ΟΧΙ, δεν λες εύκολα... Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι τόσο πολύχρωμο και μοσχομυριστό και κρύβει μέσα μπλε τυράκι,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό αυτό κατάγεται από την πολύπαθη περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας και είναι παραλλαγή συνταγής που συναντάμε σε όλα τα Βαλκάνια και στην Τουρκία.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό που κάνει τη διαφορά στις εθνικές κουζίνες είναι η τεχνική και τα αρωματικά. Στην παρακάτω συνταγή, η τεχνική είναι καθαρόαιμα ελληνική αλλά το κυρίως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1/2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. ζεστό νερό 1 φλιτζ. ξίδι ή 1/2 φλιτζ. ξίδι και 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι αλάτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤρυφερό μοσχαράκι σε συνδυασμό με φανταστική σαλτσούλα! Υλικά για 4 άτομα: 1 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι στο multi 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ποτήρι του[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 1\2 μοσχαρι 1κρεμμυδι 1σκελιδα σκορδο αντε και 2 ... 1-2 καροτα 1 κιλο ντοματες 1φλυτζανι κρασι ασπρο[ρετσινα] 1 λιτρο ζεστο νερο αλατοπιπερο 1 κ σ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜοσχαράκι στην κατσαρόλα με πατάτες, σβησμένο με ρετσίνα. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι Αλάτι Πιπέρι 1 ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια Ελαιόλαδο 2 λεμόνια (τον χυμό τους) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 ποτηράκι κρασί λευκό η ρετσίνα 1 ποτηράκι του κρασιού νερό Ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 γαλοπούλα (6 κιλά) 100 γραμ. κιμά (3 ζώα χοιρινό, μοσχαρίσιο, αρνίσιο) 1-2 κουταλιές ελφίνο για σωτάρισμα 1 κρεμμύδι μεγάλο (για[...]
Πηγή: greekcook.grΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 3 φλιτζ. τσαγιού ψωμί βρεγμένο 1 αυγό 1½ κ.γ. τον γλυκού κύμινο κοπανισμένο 1 χυμός ντομάτας 400 γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: 700 γρ. κιμά (μισό μοσχαρίσιο & μισό χοιρινό) 1 λάχανο αφράτο 3-4 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΓια τους κεφτέδες 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από σπάλα) 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grυλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (από ελιά) 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο μούλτι 2 σκ. σκόρδο λυωμένες 1 φέτα ψωμιού μουσκεμένη σε λευκό κρασί (ή νερό) 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr