Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Η μαμά μου το φτιάχνει με κουνέλι. Η μαμά του το φτιάχνει με κόκορα. Κανένα απ’ τα δύο δεν τρώω. Για να τον εντυπωσιάσω μηχανεύθηκα το πολύ προσωπικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην σημερινή μας ανάρτηση συγκεντρώσαμε όλες τις αναρτήσεις μας τις σχετικές με τα σταφύλια. Έτσι θα ξαναθυμηθούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα αυτοσχέδιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤρυφερά κομμάτια μοσχάρι, απολαυστικά κάστανα δένουν σε μια γλυκιά σάλτσα από πετιμέζι! Σέρβιρέ το με απολαυστικά ζυμαρικά. Μια συνταγή που πρωτοείδαμε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣε ηλικία μόλις 1 χρόνου – βρέφος ακόμα – ο πεθερός μου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Σμύρνη. Οι γονείς του κρατώντας αυτόν και την νεογέννητη αδελφούλα του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕύκολη μαρινάτα με μυρωδικά και λαχανικά, που νοστιμίζει το κρέας και το κάνει μαλακό και τρυφερό. Συνήθως την χρησιμοποιώ για το χοιρινό, το μοσχάρι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grσυκωτάκι με πλευρώτους κονιάκ και πετιμέζι Υλικά : 1/2 κιλ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες , 1 ποτ. κρασιού κονιάκ ,μανιτάρια πλευρώτους 5-6, πετιμέμι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτες λιαστές ντομάτες ντοματίνια πομοντόρι σκόρδο κρεμμύδια αλάτι - πιπέρι πράσινες και κόκκινες πιπεριές καρότα βασιλικό [...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κιλό αρνίσιο κιμά περασμένο μία φορά από τη μηχανή του κιμά ή ανάμεικτο αρνί και μοσχάρι 2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου ή σπιτικές) 2 κ.σ. γιαούρτι 2[...]
Πηγή: argiro.grΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (SOĞAN KEBABI) Πριν απο αρκετα χρονια, μια ηλικωμενη πελατισσα απο την Φλωρινα, μου διηγοταν οτι η μητερα της συνηθιζε να φτιαχνει ενα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Αυτο το πιατο αποτελει ουσιαστικα μια παραλλαγη του κλασσικου "αλλα βενετσιανα" . Λιτο, αλλα πολυ γευστικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά:μπριζόλες μοσχαρίσιες ανάλογα την όρεξη,κονιάκ 1 ποτηράκι του κρασιού,πετιμέζι ανάλογα με τα γουστα ,αλατι πιπέρι ,λάδι . Εκτέλεση : Σωτάρουμε την[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΤρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:5 λεπτά, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μερίδες μοσχάρι (500 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.gr