κεφτεδακια | lemon pie | συνταγές για κουλουράκια | συνταγές γαρίδες | νηστισιμα ντονατς | αφρατη ζυμη για πιτσα | συνταγή για κεφτεδακια | συνταγες μιλφειγ | τουρτες σοκολατας | kormos sokolatas me mpiskota
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις δημητριακα λεβαντα κεριγκολντ σφυριδα

Βρέθηκαν 42 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ζουμερό φιλέτο πιπεράτο

Για τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες! Τι χρειαζόμαστε: 3 κομμάτια φιλέτο μοσχάρι 15 κόκκους πιπεριού 300 ml ζωμό βοδινό 30 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 40 ml[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
κλασική γαλλική κρεμυδόσουπα | Caruso.gr

Η κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το χουζούρεμα[...]

Πηγή: caruso.gr
Φιλέτο κρασάτο !!!

Υλικά για 6 άτομα 6 μοσχαρίσια φιλέτα, πάχους 3 εκ. 1 φλ. τσ. ζωμό κρέατος 1 φλ. τσ. κρασί λευκό ξηρό 1 φλ.κ. κονιάκ ή μπράντι 2 κ.σ. πράσινο πιπέρι 2 κ.σ.[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Σπαλομπριζόλες με σπανάκι και κρέμα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ 2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες 100-150 ml κρέμα γάλακτος 1 συσκ. Σπανάκι σε φύλλα 1000 γραμμαρίων Μπάρμπα Στάθης Αλάτι 30 ml κονιάκ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Για το κρύο: μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά

Μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ[...]

4 μοσχαρίσια μάγουλα PORKY 50 ml. μπράντι 750 ml. κόκκινο κρασί 50 γρ. ζάχαρη 1.5 λίτρο νερό 30 γρ. μουστάρδα 20 γρ. βούτυρο Για τον πουρέ κυδωνιού 2[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ ΓΑΛΛΙΚΗ

Υλικά (4-6) : 1200 γρ. κίτρινα κρεμμύδια κομμένα στη μέση και μετά σε φέτες πάχους 3 χιλ. (8 φλιτζ.) 120 γρ. ανάλατο βούτυρο 1 δαφνόφυλλο 1/2 φλιτζ. μέτρια[...]

Πηγή: yumyum.gr
Χοιρινό με κυδώνια: το κρασί στο τέλος

Δεν είναι καινούργια ιδέα ο συνδυασμός του χοιρινού με τα κυδώνια. Στη συνταγή που ακολουθεί όμως, το νέο είναι η προσθήκη του γλυκού κρασιού - που ισορροπεί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπουφές με τα νόστιμα της εποχής

Ένας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Υπάρχουν κι άλλοι σαν και μένα, έτσι δεν είναι;

Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Κλασική γέμιση γαλοπούλας

Μια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ελαφρύ Στρογκανόφ

Φτιαγμένο με αυτό τον τρόπο, το στρογκανόφ μας έχει μόνο 210 θερμίδες η μερίδα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 2 κ.σ. ηλιέλαιο 2 κρεμμύδια κομμένα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σκαλοπίνια με σάλτσα πορτοκάλι (Εσκαλοπίνες α[...]

3 Σκαλοπίνια μοσχαρίσια 3 καροτάκια καθαρισμένα βρασμένα ελαφρά σοταρισμένα με βούτυρο και κομμένα 3 μικρά κολοκυθάκια καθαρισμένα ,αλατισμένα και σοταρισμένα[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μοσχαρίσιο νουά με κανέλα και χυμό πορτοκαλιού

1 (1700 περίπου γρ.) νουά μοσχαρίσιο 3-4 μέτρια ξερά κρεμμύδια 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3/4 φλιτζανιού[...]

Πηγή: sintagesmamas.com/
Φιλέτο από ελάφι και μοσχαράκι γάλακτος με[...]

Υλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φιλέτο μοσχαριού με βούτυρο και πιπέρι

Πικάντικο και ευωδιαστό φιλέτο μοσχαριού γρήγορα και εύκολα!!! Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μοσχαρίσια 125 γρ. βούτυρο γάλακτος 1 κ.σ. μπράντι Αλάτι, πιπέρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχαράκι μαριναρισμένο σε μπράντυ και πιπέρι[...]

1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1½ ποτήρι ζωμός ή νερό 1½[...]

Πηγή: cooklos.gr
Γεμιστή γαλοπούλα

Υλικά 1 γαλοπούλα 4-4 ½ κιλά περίπου 1 φλιτζ. κρασί κόκκινο ξηρό για το ταψί Για τη μαρινάδα 1 ½ φλιτζ. κρασί κόκκινο ξηρό ½ φλιτζ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Βοδινό μπουργκινιόν

υλικά 1,5 κιλό βοδινό ή μοσχάρι από σπάλα ή άλλο κομμάτι για κατσαρόλα, σε κύβους 1/2 φιάλη κόκκινο κρασί καλής ποιότητας* 3/4 φλ.τσ. κονιάκ ή μπράντυ 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα: ακαταμάχητη[...]

Η γαλλική κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής κουζίνας της Γαλλίας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy