κοκορετσι στο φουρνο αργυρω | νηστισιμο κεικ ακης πετρετζικης | μαριναρισμα για κοντοσουβλι | κασεροπιτα ακης | γλυκο με ανανα και μπισκοτα | φιλετα μοσχαρισια στο φουρνο | μπουγατσα cooktime
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κοτοπουλο κονιακ

Βρέθηκαν 81 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


BURGER ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BBQ

ΥΛΙΚΑ : 500 gr κιμάς μοσχαρίσιος 2 ψωμάκια για burger 3 μεγάλες πατάτες 3 φύλλα μαρούλι iceberg 1 γλ. σάλτσα BBQ 2 φέτες τυρί κίτρινο να λιώνει 1 ντομάτα 200[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr
Λευκό ... Μασκαρεμένο... Στιφάδο

Λευκό και κάπως "μασκαρεμένο" τούτο στιφάδο ... πιο ελαφρύ, πιο "ντελικάτο" μιας και τα κρεμμύδια εδώ έχουν άλλη μορφή αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά της γεύσης[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Μοσχαράκι με μπίρα και κρεμμύδια

Υλικά βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας μοσχαράκι ελιά: 1 κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους κρεμμύδια: 2 κρεμμύδια μεγάλα, ψιλοκομμένα πιπεριά Φλωρίνης: 1,[...]

Πηγή: icookgreek.com
BURGER ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BBQ

ΥΛΙΚΑ : 500 gr κιμάς μοσχαρίσιος 2 ψωμάκια για burger 3 μεγάλες πατάτες 3 φύλλα μαρούλι iceberg 1 γλ. σάλτσα BBQ 2 φέτες τυρί κίτρινο να λιώνει 1 ντομάτα 200[...]

Πηγή: executivecook.blogspot.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μεθυσμένα μπιφτέκια και η τύχη ενός φακέλου

Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχουν τα μπιφτέκια με ένα φάκελο;;; Καμία!!! Απλά είπα να μεθύσω τα μπιφτέκια γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μεθύσω εγώ με την[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Μεθυσμένο Osso Buco (κοινώς μοσχαρίσιο κότσι)[...]

Σιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα! Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Μοσχαράκι με μπύρα και μανιτάρια

Υλικά 500 γρ. μοσχάρι ποντίκι ¾ κουτάκι μπύρα 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες ή μικρα κρεμμυδάκια 1 καροτο σε φετακια 1 κουτι μανιταρακια ολοκληρα 1 φλιτζανακι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Irish Stew με Guinness

Τo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βραστό - Κρεατόσουπα με μοσχάρι συνταγή από[...]

0,5 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μικρές μερίδες 2 πατάτες κομμένες κυδωνατες 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κεμπάπ στο BBQ

Κεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Συκώτι στο σχαροτήγανο αφράτο τρυφερό κ πατάτες[...]

Συκώτι στο σχαροτήγανο κ πατάτες στο φούρνο σαν τηγανιτές!!!. Με μια δροσερή χωριάτικη σαλάτα κ παγωμένη μπύρα, απολαυστικό!!!. Το συκώτι το αφήνουμε στο[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Ρολό κιμά στο φούρνο με πατάτες. Και “οι[...]

600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η μπριζόλα του εργένη

Όσοι ζουν, ή έχουν ζήσει έστω για σύντομο διάστημα, ως εργένηδες, θα συμφωνούν πως η πιο κοπιαστική φροντίδα για το νοικοκυριό τους είναι, μετά το κατά γενική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κεφτέδες τηγανητοί

Ο κεφτές. Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Άπειρες οι παραλλαγές, άπειρες και οι θεωρίες. Όσες νοικοκυρές υπάρχουν στην Ελλάδα, άλλες τόσες[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr
Κεφτεδάκια Γεμιστά με Φέτα ή Κουκουνάρι

Τα Κεφτεδάκια είναι τα αγαπημένα όλων! Ζουμερά, νόστιμα, μυρωδάτα, υπέροχα! Αν κρύβουν και επί πλέον νοστιμιές, τότε γίνονται σωστός πειρασμός! Μπορούν να[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μοσχάρι κοκκινιστό με μπύρα

Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (χτένι ) 5-6 ξερά κρεμμύδια 5-6 ώριμες ντομάτες 50-60 γραμμάρια Ελαιόλαδο 3 κουτιά των 500 ml μπύρα ξανθή Αλάτι , πιπέρι . 1 κουταλιά της[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Το μοσχάρι... στο πήλινο!

Η ανάρτηση της Μάρας πριν λίγες μέρες, για μοσχαράκι στο πήλινο με έβαλε στα αίματα, γιατί είχα ένα ωραίο κομμάτι μοσχάρι στο ψυγείο μου αρκετό καιρό και ήθελα[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy