Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Οι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο πραγματικά καταπληκτικό. Ένα curry με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο thit bo luc lac είναι μία παραδοσιακή συνταγή από το Βιετνάμ, την οποία εντοπίσαμε στο Internet. Το όνομά της μεταφράζεται "κουνιστό μοσχάρι", λόγω του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα από τα διασημότερα αμερικανο-κινέζικα πιάτα ανά τον κόσμο είναι το μοσχάρι με μπρόκολο. Θεωρήσαμε απαραίτητο να το παρουσιάσουμε στο blog μας, κάνοντας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μας στο ασιατικό σουπερμάρκετ, προμηθευτήκαμε εκτός των άλλων ένα πακέτο noodles κορεάτικης προέλευσης από γλυκοπατάτα, τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτην Ιαπωνία και ιδιαίτερα στην κουζίνα της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν είναι τυχαίο ότι και το όνομα του blog είναι ιαπωνικό. Όμως δεν έχουμε συμπεριλάβει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο πιάτο μας, σήμερα προέρχεται από την Κορέα. Πρόκειται για ένα απ' τα πλέον διάσημα κορεάτικα πιάτα: το bulgogi. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr4 φέτες μοσχάρι (φιλέτο) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες 2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες) 4 εκατοστά τζίντζερ τριμμένο 2 - 3 κουταλιές[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή μπριζόλα (μόνο το ψαχνό) 400 γρ. πράσινες πιπεριές (ή πράσινες και κίτρινες μαζί) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μέτρια καρότα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 ρίζα τζίντζερ 2 κ.γλ. καβουρδισμένο σουσάμι Φλούδες καρότου για γαρνιτούρα Chives[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Άργησα σήμερα να κάνω την ανάρτηση μου αλλά πραγματικά δεν πρόλαβα να την γράψω νωρίτερα. Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι το υ Gordon Ramsey , διαμορφωμένη γευστικά στα γούστα μας. Παρόλο που η διαδικασία φαίνεται πολύπλοκη, τελικά είναι ένα πολύ εύκολο[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο stir-fry είναι τρόπος παρασκευής, πολύ γρήγορος, πολύ νόστιμος, και υγιεινός. Αρκεί να σας αρέσει το… τραγανό αποτέλεσμα. Δίνω ένα παράδειγμα με χοιρινό[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΥλικά (για 12 μπιφτεκάκια): 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο ξύσμα απο 1 λάιμ 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 1 κουτάλι[...]
Πηγή: greekcook.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr5/10/14 Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά. Η επιλογή δική σας. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η sauce ασιατικής επιρροής, κάνει επιπλέον[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο μαγείρεψα τις προάλλες για πρώτη φορά, και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ μας άρεσε! Ίσως γιατί αγαπάμε πολύ την κινέζικη κουζίνα, και το πιάτο αυτό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr